Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah...egy újabb ember akinek nem jó PR? Egyre többtől hallom,hogy nem felelt meg. Neked mi volt vele a problémád? Én se ajánlom a srácot :) Amit leműveltél PR pár hónapja azzal a 2 gyári dob kinyitással eléggé nem volt korrekt ne haragudj. 1 hónapon át kerestünk, mindig lekoptattál valami dumával, hogy másnap megkérdezed aki csinálná,mert építkezik vagy mi....másnap felhívtunk mindig lett megint egy másnap,ez ment 1 hónapon át miután azt mondtam akkor ennyi,egy megkérdezés csak egy 1 perces hívás nem több. Ha már elején ilyen vagy akkor hogy bízza az ember rád a motorját? Még jó, hogy nem hagytam ott a dobokat mert még mindig nem lenne kész (az amúgy 1 délután megcsinálható dolog,janódobnál annyi) Igaz ha nem tudod megcsinálni akkor minek vállalod,miért húzod az embert? Nem értelek tényleg,ne menjetek sztem se hozzá. Akivel meg korrekt volt az örüljön,nekem ez a véleményem. Üdv: Waro
Azt énis szeretném tudni...
mi miatt?
én egyszer kerestem idáig szabadonfutó miatt,elég drága volt,viszont tisztességesnek és segítőkésznek tűnt...
PR-t nem ajánlom...nézz mást azt tanácsolom :)
néztem már az oldaladat, alap szervizt megcsináltam már, de az elektronikához hülye vagyok, mentem a számodat aztán amint 1 kis keret lesz rá valoszinü keresni foglak
és annak mennyire bonyolult a programozása?
Hello én tudok segíteni!

06 70 389 6486
vegyél Pc3-at,van fenn a vaterán egy 25ért,többet ér,mint egy eprom!
Sziasztok! Nemrég cseréltem le a falcon a gyári dobokat sportdobokra. Kérdésem az lenne hogy kelle másik eprom, valamint mi ennek a menete, esetleg vki aki megbizhato és meg tudná csinálni. Ez az elsö V2esem uh javitsatok ki ha hülyeséget irtam. válaszokat elöre is köszi
Mindne évben pucolgattam, nem is volt vele gond....de meguntam.
SZiasztok!
Falco-hoz keresek első féktárcsát, a képen láthatót 1 db-t...köszi
Regebbi mille/tuono parosra valo kis ulespupot keresek!
Tarka
Ezzel nem lesz baj...nekem 100A-es bírja rendesen, a gyári 50A-es volt, az kuka lett :)
Sziasztok. SL Falcohoz keresek utaskapaszkodót. Akinek van ne tartsa magában please
Hali. Azért adom el mert veszek bele egy másikat. Olyat néztem ki ami gyorsváltót is vezérel. Lehet érezni a változást. igazából akkor van értelme ha beledobsz egy sportlégszűrőt és egy sportdobot. Utána bele a commander és be kell hangolni az egységet mert ha nem csinálod akkor rosszabb lesz a menetteljesítménye mint mielőtt beraktad a szűrőt és a kipufogót.Lobbanékonyabb lesz a gép eltűnnek a lyukak a gázadásnál, és persze ez több lóerőt és nyomatékot jelent. A befecskendezés optimalizálásában is ez az egység segít. Külön hengerenként, és 9 gázálláson tudsz vezérelni.
Ma megjött a megoldás az indítórelé gondokra.
Ezzel talán nem lesz baj...
Üdv. Engem lehetséges, hogy érdekelne a commander. De elsősorban csatlakoznék az előttem szólóhoz és feltenném a kérdést, hogy miért szeretnél megválni tőle? És hogy kb. mekkora teljesítménynövekedést okoz? Köszi
Szia!
Köszönöm a választ.
Egyenlőre elég sok volt a kiadásom.
Ezért most nem hinném, hogy meg tudnám engedni magamnak.
Talán majd a tavasszal.
De miért adod el?
Nem jó vele a gép?
Hali. Én fóliással rakattam rá és bőven elég rá. Látom keresel Power Commandert. Én az enyémet eladom ha érdekel. 28e FT USB-3-as CD-vel minden kábellel, laptopról programozható.
Power commanderrel sem bírja a 3.-at városban?
Vagy úgy már kezelhetőbb lesz alacsony fordulaton?
aham... köszi
Van valakinek tapasztalata power commander-ről?
Szerintem te erre gondolsz. Viszont szerintem azoknak a doboknak darabja 60 000 ft.
Ezek nem azok a dobok.
Mivel én többet adtam értük.
Ne add fel!
Ha sikerült feltenni őket lesz videó is.
Csak kicsit elakadtam a szűkítőnél.
Illetve még felfogató bilincsem sincs hozzá.
De a rögzítő rugók sincsenek meg.