Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs mit remélem itt utolérted
Köszönöm!
Hellosztok!

Jelenleg elérhető új szolgáltatásunk!

Magnézium és alumínium, generátor és kuplung dekli szakszerű javítása. Kérlek érdeklődj az alábbi telefonszámon:

0620/931-10-94
hali

admin@rsvforum.com itt eléred Kenyér urat
Helló Urak!
Keresem Kenyér nevű user-t, a "másik" fórumot olvasva találtam meg a mail címét, de a rendszer vissza dobta. Ha valaki tudná, megköszönném!
További szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!

Szeretnék venni elsőfékhez főfékhengert (raidális) érdekel.

tot.gergely@hotmail.com

Akinek van eladó, szóljon. Köszönöm
Esetleg ha vkit érdekelne...
pakold ki azt a sok lomot onnan a műhelyből, március első hetében vinném a gépet hozzád , lesz vele dolgod rendesen mert szegény nagyon lestrapált állapotban van
csak ajánlani tudom Lacit az én gépem is ott van a képen
aprilia Alkatrészek és Szerviz!

06 70 389 6486
Eladó 2006- Power Commander III 908-410.
Csak telefonon érdeklődj!
06705850436
Tudtam,hogy tudod. Köszi!
Igen egyezik!
Te biztos tudod. szerinted egyező a fékkar-kuplugkar a 2005-ös R-en és a Factoryn?
Van egy pár eladó...és nem tudom.
Anno mikor rendeltem rövid karokat úgy emlékszem nem volt kérdés,hogy Fact-e.....

Köszi.
Halo skacok.
Ki tudja, hogy a Factory és az "R" kuplung-fékkarja megegyezik-e?

Köszi.
A sebesség-jeladó alapján méri a megtett utat is. Ha azt számolja, a sebességet meg nem, akkor a műszarfallal lesz valami. Lehte csak kontakthiba, mert néha meg mér sebességet.
Viszont az fura hogy az oldaltámasz visszajelez menet közben és mégsem áll le a motor. Elvileg ha sebességben van és a kuplung nincs behúzva, akkor leáll a motor. Szerintem a műszerfaladdal van probléma.
Szia!

Ma megnéztem. Tényleg a hátsó féktárcsánál van a jeladó. Megbiriszgáltam, kiszedtem a helyéből. Kívülről nem látszik rajta semmi. Megpörgettem a kereket, néha mutatott sebességet, bele is tekertem kézzel 200 m-t. Aztán mikor visszacsavaroztam, utána újból 0 km/h, akárhogyan pörgettem.

Viszont érdekes módon az összkm számláló rendesen müködik.
bár ha szakadt lenne, valszeg hibakódot adna. Jeladó gond lehet.
Szia,

igen nagy valószínűséggel csak a jeladó (asszem a te modellednél is a hátsó keréknél a féktárcsánál van) vagy annak vezetéke 'szakadt'. Azt kellene először megnézni.
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni 2 dologban (2001-es Mille):

- az aktuális sebességnél 0 km/h-t ír ki, bármennyivel megyek. Néha rázkódásnál vagy nagyobb gázadásnál bevillan, de utána ismét 0.
- oldaltámasz lámpája mindíg világít, ha le van hajtva akkor erősebben.

Köszi a segítséget!

Üdv!
Sajnos nem volt időm pályázni vele. pedig biztos jól teljesítene ;) hát a feléből semennyit :D de gyere és beszéljük meg
Szia!

Ha nem pályáztad agyon, lehet megnézném. Én Győrben dolgozom.

Mennyit engedsz a feléből?

Üdv!
Eladtad az RSV-t?
enyém is eladó, az senkit nem érdekel esetleg? :P