Helló Urak!
Keresem Kenyér nevű user-t, a "másik" fórumot olvasva találtam meg a mail címét, de a rendszer vissza dobta. Ha valaki tudná, megköszönném!
További szép napot Mindenkinek!
pakold ki azt a sok lomot onnan a műhelyből, március első hetében vinném a gépet hozzád , lesz vele dolgod rendesen mert szegény nagyon lestrapált állapotban van
Te biztos tudod. szerinted egyező a fékkar-kuplugkar a 2005-ös R-en és a Factoryn?
Van egy pár eladó...és nem tudom.
Anno mikor rendeltem rövid karokat úgy emlékszem nem volt kérdés,hogy Fact-e.....
A sebesség-jeladó alapján méri a megtett utat is. Ha azt számolja, a sebességet meg nem, akkor a műszarfallal lesz valami. Lehte csak kontakthiba, mert néha meg mér sebességet.
Viszont az fura hogy az oldaltámasz visszajelez menet közben és mégsem áll le a motor. Elvileg ha sebességben van és a kuplung nincs behúzva, akkor leáll a motor. Szerintem a műszerfaladdal van probléma.
Ma megnéztem. Tényleg a hátsó féktárcsánál van a jeladó. Megbiriszgáltam, kiszedtem a helyéből. Kívülről nem látszik rajta semmi. Megpörgettem a kereket, néha mutatott sebességet, bele is tekertem kézzel 200 m-t. Aztán mikor visszacsavaroztam, utána újból 0 km/h, akárhogyan pörgettem.
Viszont érdekes módon az összkm számláló rendesen müködik.
igen nagy valószínűséggel csak a jeladó (asszem a te modellednél is a hátsó keréknél a féktárcsánál van) vagy annak vezetéke 'szakadt'. Azt kellene először megnézni.
- az aktuális sebességnél 0 km/h-t ír ki, bármennyivel megyek. Néha rázkódásnál vagy nagyobb gázadásnál bevillan, de utána ismét 0.
- oldaltámasz lámpája mindíg világít, ha le van hajtva akkor erősebben.
Jelenleg elérhető új szolgáltatásunk!
Magnézium és alumínium, generátor és kuplung dekli szakszerű javítása. Kérlek érdeklődj az alábbi telefonszámon:
0620/931-10-94
admin@rsvforum.com itt eléred Kenyér urat
Keresem Kenyér nevű user-t, a "másik" fórumot olvasva találtam meg a mail címét, de a rendszer vissza dobta. Ha valaki tudná, megköszönném!
További szép napot Mindenkinek!
Szeretnék venni elsőfékhez főfékhengert (raidális) érdekel.
tot.gergely@hotmail.com
Akinek van eladó, szóljon. Köszönöm
06 70 389 6486
Csak telefonon érdeklődj!
06705850436
Van egy pár eladó...és nem tudom.
Anno mikor rendeltem rövid karokat úgy emlékszem nem volt kérdés,hogy Fact-e.....
Köszi.
Ki tudja, hogy a Factory és az "R" kuplung-fékkarja megegyezik-e?
Köszi.
Viszont az fura hogy az oldaltámasz visszajelez menet közben és mégsem áll le a motor. Elvileg ha sebességben van és a kuplung nincs behúzva, akkor leáll a motor. Szerintem a műszerfaladdal van probléma.
Ma megnéztem. Tényleg a hátsó féktárcsánál van a jeladó. Megbiriszgáltam, kiszedtem a helyéből. Kívülről nem látszik rajta semmi. Megpörgettem a kereket, néha mutatott sebességet, bele is tekertem kézzel 200 m-t. Aztán mikor visszacsavaroztam, utána újból 0 km/h, akárhogyan pörgettem.
Viszont érdekes módon az összkm számláló rendesen müködik.
igen nagy valószínűséggel csak a jeladó (asszem a te modellednél is a hátsó keréknél a féktárcsánál van) vagy annak vezetéke 'szakadt'. Azt kellene először megnézni.
Segítségeteket szeretném kérni 2 dologban (2001-es Mille):
- az aktuális sebességnél 0 km/h-t ír ki, bármennyivel megyek. Néha rázkódásnál vagy nagyobb gázadásnál bevillan, de utána ismét 0.
- oldaltámasz lámpája mindíg világít, ha le van hajtva akkor erősebben.
Köszi a segítséget!
Üdv!
Ha nem pályáztad agyon, lehet megnézném. Én Győrben dolgozom.
Mennyit engedsz a feléből?
Üdv!