Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy meg mindenki ide:
rsv forum
kíváncsi leszek, mindenképp kérünk fotót
Ez az utcai Haga! A közeljövőben én is tervezem egy-két Haga matrica beszerzését a mocira! Ha kész lesz, pattintok fel képet! :)
Üdv.
igen ez egy Haga bár nem épp az utcai változat
biztos hogy van itthon egy pár de azok már olyan emberek kezében vannak akik nem akarják eladni, ezeknek a vasaknak már megy felfelé folyamatosan az ára
Így már világos, köszi!
Úgy 2 évvel ezelőtt láttam a használtauton egy hagát, azzal a dupla csővel. Csak érdekességképp.
a sima meg az R az kétszemélyes nem kell félni tőle bár nagyon sokat úgy sem fog mögötted senki ülni
SP illletve Haga volt ami gyári egyszemélyes de olyat itthon úgysem találsz
Nna, akkor ez megdumálva . Majd úgyis szólok, ha aktuális a dolog !
Naná, mindenképp ütközzünk!
Nagyon megköszönném, ha egy kicsit kipróbálhatnám. Cserébe a japppán sornégyet tudnám egyelőre felajánlani
Ja, a manual. Az enyémben benne van még az is, hogy az utasnak hogyan kell felszállni a sofőr mögé, gondolom, nem véletlenül .
Amúgy most beszéltem Pilhál Lacikával, ott van nála a köridőmérőm, ha végre lábra állok és fel tudok kászálódni a motorra hosszabb távra is, elmegyek érte a nagyfaluba . Ha érdekel, kipróbálhatod az enyémet, hogy legyen összehasonlítási alapod, ha már nagyon csípne a légy a Mille után . Akár két személlyel is .
Amúgy megjegyezném, kiváló ízlésed van motorok terén !
Az egyik manualban láttam, hogy az egész segédváz más, lehet hogy az SP verzió az, nem pedig az R.
Nah majd utánakaparok. Ha valaki tudja, az ne tartsa magába!
Köszi!

Egyébként szép a géped nagyon :)
Az a gép ugyanaz, mint az enyém, ugyanaz az évjárat és kivitel. Az enyémhez is van utasülés gyárilag, ha akarnám, én is feltehetném az üléspúp helyett, de nem akarom , nekem ez így tetszik, az asszonkám meg nem mer felülni erre a gépre, fél tőle , így hát nincs kényszer sem erre nézve . Nem néztem meg egyébként ezt a csurgóit, de azt mondta itt az egyik fórumtárs, hogy ismeri a tulajt, jó gazda és nagyon egyben van a gép is.
A különbség a sima verzió és ezek között a futóművet, felnit és a felniket érinti, a gép többi részegységét nem, de ezt Te még jobban is tudod szerintem, mint én . Ilyen "biposto"-s dolgot én nem olvastam sehol, ez nekem új, pedig belebújtam rendesen a témába vásárlás előtt, nekem elhiheted , én már csak ilyen vagyok .
Szia Grabó! Versenyzőtárs :)
Figyu! A 3. Motort megnézted? Mille R lenne az is; de azt olvastam, hogy az R az nem "biposto", azaz a segédváza nem utasüléses, ezen meg utaslábtartó, minden van? Ez hogy lehet?
Átalakítás, vagy van ilyen is?
Rá vagyok állva amióta Máriapócson berúgtam a tiedet :D
ezt meg sem láttam
Gratula! Zsír a gép a kép alapján !
A láng a tankon is k**va állat !
gratula! Kenyérke dícsérte hogy szép és jó
nagyon csecse!
Sziasztok, ma vettem egy Factory-t remélem jól fog viselkedni
Na, végre holnap megyünk haza, viszlát polákia ! Hülyére fogom magam motorozni !
Szi! Érdekelne a dzseki! Mekkora és mi az ára?
fodorjeno@t-online.hu
lehalna a szerver szerintem