Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivv titán, E-betűs sportdob összekötővel 45e-ért eladó.
dobhatnál 1 képet is róla :)
Apriliásoknak kötelező. Zürichi motorkiállitás képei, uj RSV4, Dorsoduro 1200 és persze az uj Tuono v4.

http://sportmotor.hu/motoros_k...
Árat tudnál irni a mivv dobra 06702316344.Köszi!
Nekem április1-ig ki van vonva, utána becsatlakozok. De Ati már zúzza neki.
Meg még egy két elem festőnél van, kicsit csinosítok rajta..... ugyhogy én még pihentetem
aprilia Alkatrészek és Szerviz!

Csak telefonon érdeklődjetek: 70 389 6486
Mivv titán sportdob összekötővel RSV-re (99-03) eladó.
hát sajna el kell keserítselek... gondoltam előkapom én is most hétvégén de hó meg minden,jövőhéten is végig...bár már ugy vagyok vele eléggé,hogy kinem szarja le
Szevasz szittyu mi újság ?
Lassan elő kell venni a vasakat mert jön a jó idő ha minden igaz!
U banyek tök elfelejtettem. Irok.
ööööööö....akkor most az enyém sztenderen? Mert legutóbb azt igérted visszajelzel, miután a szaki haveroddal dumcsiztál.
mester...
a képen eléggé nem jól látható a szín, de a szám alapján színkártyáról hátha találok valamit. mégegyszer köszönet.
köszönöm, meglesem.
Hali.
Milyenek a gyàri dobok feketék? Milyen àllapotu, meg kb mennyi lenne? Irj légyszi a petivagyok@freemail.hu-ra. Jobban vagy màr?
Brutus!
Ha még aktuális, én is eladnám a gyári dobokat!
Alkuképes vagyok, esetleg beszámítom a Tónyót...
Hello tarka valamelyik nap neten böngésztem és eszembe jutott hogy te keresel színkódot a vashoz én ez az oldalt találtam talán segít!
Üdv!
Üdv mindenkinek!

Keresek 2007-es RSV- hez karbon első sárvédőt vagy eredeti pirosat ha van? vagy ha valaki tud valami oldalt ahol találok azt megköszönném! ne törött legyen! Köszönöm előre is

Mátééé
Köszi a válaszokat!
Hát gorazs gépe tökéletes lenne,de a pénztárcám inkább a milla közeliekhez húz! :) De úgy látom kollégák vagyunk!
Oké, tudom, hogy szürke.
Persze hogy àll. összeköthetjük, Ausztriàval vagy Olaszorszàggal.
Ez az...a Tarkáé is ilyen...jaj de tetszik ez a fekete dob. Szép hang!
Az én dobom szürke ám mint a tied!
Vmi ilyen hang kéne. Mély, dübörgö.

http://youtu.be/KC52G69g8_M
Ha nem viszik el akkor áll még a Svájci túra igaz? Nagyon ráizgultam.