Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elsődleges a gyártó javaslata, amúgy én is a Racinget teszem bele.
Eddig nem volt gond.
Viszont a tl-el sem az Actevoval.
Igaz hogy nekem még a régi mille van, de annak a kezelési útmutatója 15W 50-et írt hozzá. Lehet hogy az új millének és tuononak mást írnak...
Egyébként sokan tévesen azt gonolják a V2-be nem kell olyan jó olaj mert nem forog annyit mint egy sor4. Nagyon fontos, hogy egy V2-nek sokkal hosszabb lökete van, ezért a dugattyú sokkal gyorsabban fog haladni ugyan olyan fordulaton mint egy sor4 dugattyúja. Amikor mondjuk 10000 forog egy V2 az a dugattyú sebesség szempontjábol majdnem olyan mintha egy sor4 16-18000 forogna. Nagyobb dugattyúsebességnél sokkal jobban igénybe van véve az olaj. Szerintem azért érdemes kétszer átgondolni mit tölt bele az ember. Épp ezek miatt én Agip Racing Formula 10W-60 Full Synt öntök bele. De legalább olyat illik amit előír a gyártó.
nekem a TL ezzel ment 65000 km-t. semmi gond nélkül.
az rsv-be az Agipot teszem bele.
huhh, ez az olajkérdés kényes, állandó vita forrása. Nem akkora misztikum, mint amekkorát belemagyaráznak.
Én ezt teszem bele jövő pénteken.
Hello. ugyanazt szerintem , legalábbis én azt fogok bele nekem is ez a motul-t ajánlották!
Hali
milyen olajat ajánlanátok rsv-hez
én motul 15w50 tipusú olajat tettem előzőleg bele
lassan megint csere lessz
szerintetek mi lenne jó
Jaja, még én is rákérdeztem a kereskedőnél a motorbeszámításra, amikor hirdetted ott tavaly.
De a 2 Misi elég sok nekem is, jobban mondva nem akarok nagy buktát rajta utána.
Nem azért fejlesztgetem hogy eladjam, csak a családi béke miatt hirdetem. Tavaly óta fenn van nem kapkodnak utána mindenki cserélni akar (azért hogy pár 100e kp-m megyen és egy öregebb kisebb netalán összekókányolt motorom legyen azért nem cserélem el) a mai helyzetben nem félek attól hogy elviszik.
gorazs: van szíved eladni ezt a tutti mocit?
Már csak ezek vannak.
ha valakit érdekel e-mail az adatlapon.
tegnap este esöben már nem akartam sehová menni, a garázsban meg nem akartam fotozni. Ma meg melózok holnap ha lesz időm akkor intézem. Jó hangja lett az összes kutya ugatott az utcában pedig csak a garázsban járattam.
Dobj màr fel egy galériàt.
semmi gond, hegedülni is pont úgy tudok.
Hello teso!
Nekem is Red Lion van, ma tettem fel én is az új dobokat, sajnos kipróbálni nem tudtam, sportlégszűrőm van. A másik motoromon ahol először a nyitott dob került fel (így vettem) majd a sport szűrő ott lényeges változást tapasztaltam magas fordulatszámon. A hónap vége felé feldobjuk padra lemérjük mit tud, majd megy rá az új Aprilia progi nyitott rendszerhez és újra teszteljük.
De te eddig sem tudtál dobolni :)))))))))))))))))))))))))))
kiárulom darabjaiban...így többet ér...

carbon.
heló
rsv factory-ra vettem nyitott dobokat. Emiatt felső tartományba legyengült a motor. Volt aki azt mondta elég egy sportlégszűrő,
de volt aki azt mondta rá kell hangolni a dobokat a motorra .
Ami kiváncsivá tett igazán az hogy vannak akik azt mondják hogy az elektronikának rá kellet volna álnia a nyitott rendszerre.
szerintetek mi a legjobb megoldás.
Válság vagy karbonizáció? :)))))))))))))))))))
Maradék eladó!
Duplabubis kínai plekó nagyon olcsón (nem volt még motoron), fejidomban lévő műanyag elemek,lámpa előtti légterelő gyári,sérülésmentes.
Üdv!

Ilyen a konzol,a terítő nem eladó
Melyikőtök volt a Mátrában ma kora délután, úgy 1-2 óra között? :)
üdv,
tudnál mutatni pár képet?
Szevasztok!

Eladó egy pár hátsó lábtartót helyettesítő konzol.Gyári és egyszer nem volt még használva.Nekem 2006-os tuonohoz volt de akár rsv-re is jó lehet.
Irányár:5eft/pár.
Akit érdekel jelezze:balu88@mailbox.hu
Rendben, majd a mai nap folyamán felveszlek msn-re!