Igaz hogy nekem még a régi mille van, de annak a kezelési útmutatója 15W 50-et írt hozzá. Lehet hogy az új millének és tuononak mást írnak...
Egyébként sokan tévesen azt gonolják a V2-be nem kell olyan jó olaj mert nem forog annyit mint egy sor4. Nagyon fontos, hogy egy V2-nek sokkal hosszabb lökete van, ezért a dugattyú sokkal gyorsabban fog haladni ugyan olyan fordulaton mint egy sor4 dugattyúja. Amikor mondjuk 10000 forog egy V2 az a dugattyú sebesség szempontjábol majdnem olyan mintha egy sor4 16-18000 forogna. Nagyobb dugattyúsebességnél sokkal jobban igénybe van véve az olaj. Szerintem azért érdemes kétszer átgondolni mit tölt bele az ember. Épp ezek miatt én Agip Racing Formula 10W-60 Full Synt öntök bele. De legalább olyat illik amit előír a gyártó.
Jaja, még én is rákérdeztem a kereskedőnél a motorbeszámításra, amikor hirdetted ott tavaly.
De a 2 Misi elég sok nekem is, jobban mondva nem akarok nagy buktát rajta utána.
Nem azért fejlesztgetem hogy eladjam, csak a családi béke miatt hirdetem. Tavaly óta fenn van nem kapkodnak utána mindenki cserélni akar (azért hogy pár 100e kp-m megyen és egy öregebb kisebb netalán összekókányolt motorom legyen azért nem cserélem el) a mai helyzetben nem félek attól hogy elviszik.
tegnap este esöben már nem akartam sehová menni, a garázsban meg nem akartam fotozni. Ma meg melózok holnap ha lesz időm akkor intézem. Jó hangja lett az összes kutya ugatott az utcában pedig csak a garázsban járattam.
Hello teso!
Nekem is Red Lion van, ma tettem fel én is az új dobokat, sajnos kipróbálni nem tudtam, sportlégszűrőm van. A másik motoromon ahol először a nyitott dob került fel (így vettem) majd a sport szűrő ott lényeges változást tapasztaltam magas fordulatszámon. A hónap vége felé feldobjuk padra lemérjük mit tud, majd megy rá az új Aprilia progi nyitott rendszerhez és újra teszteljük.
heló
rsv factory-ra vettem nyitott dobokat. Emiatt felső tartományba legyengült a motor. Volt aki azt mondta elég egy sportlégszűrő,
de volt aki azt mondta rá kell hangolni a dobokat a motorra .
Ami kiváncsivá tett igazán az hogy vannak akik azt mondják hogy az elektronikának rá kellet volna álnia a nyitott rendszerre.
szerintetek mi a legjobb megoldás.
Eladó egy pár hátsó lábtartót helyettesítő konzol.Gyári és egyszer nem volt még használva.Nekem 2006-os tuonohoz volt de akár rsv-re is jó lehet.
Irányár:5eft/pár.
Akit érdekel jelezze:balu88@mailbox.hu
Eddig nem volt gond.
Viszont a tl-el sem az Actevoval.