Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tocka írta h ki van véve, erre gondoltál Te is?
Eddig 1 RSVm és most 1 Falcom van, de mind 2ben a gyári "szűk" beömlő volt/van!
Az RSVmbe azt az amerikai piacra szánt apriliákba rakott beömlőt vettem, csak már nem tom h hol! :S

Azt mondjátok h csak kiveszitek és nincs ott semmi?!
Akk h terelődik a +felelő helyre a levegő , most v más dologról beszélünk, v sztem nem jó ahogy csinálja aki 1*űen csak kiveszi és nem tesz oda semmit!

Én ki szeretném cserélni, a nagyobbra aki tudja h hol tok ilyet venni szóljon!

Csatolom h miről is beszélek én!
(ez az amit kivesztek és üresen marad a helye?)
Oláh Józsi nekem olcsóba rendelt..vagy a nagyvas.hu-n nézd meg.
Hali mindenki!
Kiszeretném cserélni a motoron a gyertyákat,csak kéne valami jó olcsó forrás !
:) Szerintem mindnek az volt az első a 6000-es szervíz után. Viszont létezik amerikai gyártású légbeömlő, aminek maga a gumi része nagyobb, tehát azok a lyukak, amik oldalra mennek a "ram air" felé. Azt hiszem ez a része ugyanaz, mint az RSV-nek.
a Falconak kivehető a légbeömlő szűkítő. nekem nincs meg ,ki van véve.
Eszembe jutott még vmi!

Tuning légbeömlő!
Sokkal nagyobb a furata mint a gyárinak! Az RSVmre vettem annó, csak ár nem emléxem h honnan! :S

Nem tud vki?!
Szevasztok!

Úgy néz ki eladóvá válik a kipufogóm ezért ha valakit érdekel ne fogja vissza magát.
1 pár Mivv xcone,alig használtan,kivehető db killerrel,e szabványt igazoló kártyával megkímélten,3ekm futott állapotban eladó.
Nekem aprilia tuonon voltak.
Az új ára:200eft körűl van de akit érdekel komolyan azzal biztos megtudunk majd állapodni.
Mail:balu88@mailbox.hu
Tel:30/9089573
Le akarom burkolni teljesen a Falco-t!
Ha vki segíteni jöhet az infó!
A Balcsi még nem az igazi -pláne a "vidéki" legényeknek-, de 2 7 múlva már non COOL lesz! :D:D:D

Nem, az RSV erősebb volt! Nem eget verő, de érezhető a különbség, különös tekintettel a magasabb fordulatszám tartományra! Viszont alacsony fordulaton "rosszabb" volt, jobban rángatott mint a Falco, kérte h húzd a bajszát! Erőteljesebb a gázreakció, itt sem lehet csak úgy oda húzni, de az RSVre még inkább jellemző!
Vki azt írta h a Falconek jobb az egyenes futása, sztem majdnem ua., de ha már választani kell akk az RSV felé billen a mérleg!
Agilis, feszes, stabil és radikális ezeket a jelzőket találom a legjobbnak rá! :D
még annyit. Milléd volt és most Falco.erőben eltér?
én is így vagyok. Munka meg a nőők.. most végre van nő is, de kénytelen leszek felgumipókozni HA megyek. mert szeretnék menni. Milyen a Balaton vize? meleg már ?
Figy!
Nem még nem tom +ígérni, de 70%ra mondom h megyek! :D

Messze van még az a 2 7 és nem tok annyira előre tervezni, mert a munkám sok mindent befolyásol, de +póbálok menni!
most lesz 24-25-26.
Péntek25-szombat26
Péntek délután felmennék, szombaton motorozás.. és pia és koncert
Mikor lesz?!
Ha időben OKs, akk OKs!
Most lesz Balatonkenesén találkozó. Ott találkozni?
hu hu hu húúú, 330km...
pont mint amennyire a Horvát tengerpart! :D:D:D
sok Falco egy helyen
oh, pont nem itt van. B betűs ez is. Békéscsaba
óóóh. Mostmár igazán kellene egy Falco találkozó!
:D
Köszi!
A Tiéd se kutya!
Balatonkeresztúron és te?!
vívává :) csinos gép.
és hol laksz?
vasárnap motorozni kéne :D
Parancsolj! :D
képeket kérek róla :D
Szia!

Mert nem mondtad! :D:D:D

Egyébként Bp-en vettem egy 30 körüli sráctól!
Azt mondta h 5 éve vette a Natxnál 9.000 km-rel! /most, 33van benn/

2003-as bordó, gyönyörű, szinte szalon állapotú!
Triton chip, K&N légszűrő, LeoVince dobok és gyári Aprilia oldal táska van hozzá /95.000/!

Röviden ennyi!

Mit tudsz róla?!

Otthon felveszlek, csak még dolgozom! :S

Üdv!
El kell őket felejteni.. Csak ahhoz értenek,hogy lehúzzák az embert kötelező szervíz gyanánt.Ha valami komolyabb hibával viszed oda a motort akkor meg csak hümmögnek..Nevetségesek..