Eddig 1 RSVm és most 1 Falcom van, de mind 2ben a gyári "szűk" beömlő volt/van!
Az RSVmbe azt az amerikai piacra szánt apriliákba rakott beömlőt vettem, csak már nem tom h hol! :S
Azt mondjátok h csak kiveszitek és nincs ott semmi?!
Akk h terelődik a +felelő helyre a levegő , most v más dologról beszélünk, v sztem nem jó ahogy csinálja aki 1*űen csak kiveszi és nem tesz oda semmit!
Én ki szeretném cserélni, a nagyobbra aki tudja h hol tok ilyet venni szóljon!
Csatolom h miről is beszélek én!
(ez az amit kivesztek és üresen marad a helye?)
:) Szerintem mindnek az volt az első a 6000-es szervíz után. Viszont létezik amerikai gyártású légbeömlő, aminek maga a gumi része nagyobb, tehát azok a lyukak, amik oldalra mennek a "ram air" felé. Azt hiszem ez a része ugyanaz, mint az RSV-nek.
Úgy néz ki eladóvá válik a kipufogóm ezért ha valakit érdekel ne fogja vissza magát.
1 pár Mivv xcone,alig használtan,kivehető db killerrel,e szabványt igazoló kártyával megkímélten,3ekm futott állapotban eladó.
Nekem aprilia tuonon voltak.
Az új ára:200eft körűl van de akit érdekel komolyan azzal biztos megtudunk majd állapodni.
Mail:balu88@mailbox.hu
Tel:30/9089573
A Balcsi még nem az igazi -pláne a "vidéki" legényeknek-, de 2 7 múlva már non COOL lesz! :D:D:D
Nem, az RSV erősebb volt! Nem eget verő, de érezhető a különbség, különös tekintettel a magasabb fordulatszám tartományra! Viszont alacsony fordulaton "rosszabb" volt, jobban rángatott mint a Falco, kérte h húzd a bajszát! Erőteljesebb a gázreakció, itt sem lehet csak úgy oda húzni, de az RSVre még inkább jellemző!
Vki azt írta h a Falconek jobb az egyenes futása, sztem majdnem ua., de ha már választani kell akk az RSV felé billen a mérleg!
Agilis, feszes, stabil és radikális ezeket a jelzőket találom a legjobbnak rá! :D
én is így vagyok. Munka meg a nőők.. most végre van nő is, de kénytelen leszek felgumipókozni HA megyek. mert szeretnék menni. Milyen a Balaton vize? meleg már ?
El kell őket felejteni.. Csak ahhoz értenek,hogy lehúzzák az embert kötelező szervíz gyanánt.Ha valami komolyabb hibával viszed oda a motort akkor meg csak hümmögnek..Nevetségesek..
Az RSVmbe azt az amerikai piacra szánt apriliákba rakott beömlőt vettem, csak már nem tom h hol! :S
Azt mondjátok h csak kiveszitek és nincs ott semmi?!
Akk h terelődik a +felelő helyre a levegő , most v más dologról beszélünk, v sztem nem jó ahogy csinálja aki 1*űen csak kiveszi és nem tesz oda semmit!
Én ki szeretném cserélni, a nagyobbra aki tudja h hol tok ilyet venni szóljon!
Csatolom h miről is beszélek én!
(ez az amit kivesztek és üresen marad a helye?)
Kiszeretném cserélni a motoron a gyertyákat,csak kéne valami jó olcsó forrás !
Tuning légbeömlő!
Sokkal nagyobb a furata mint a gyárinak! Az RSVmre vettem annó, csak ár nem emléxem h honnan! :S
Nem tud vki?!
Úgy néz ki eladóvá válik a kipufogóm ezért ha valakit érdekel ne fogja vissza magát.
1 pár Mivv xcone,alig használtan,kivehető db killerrel,e szabványt igazoló kártyával megkímélten,3ekm futott állapotban eladó.
Nekem aprilia tuonon voltak.
Az új ára:200eft körűl van de akit érdekel komolyan azzal biztos megtudunk majd állapodni.
Mail:balu88@mailbox.hu
Tel:30/9089573
Ha vki segíteni jöhet az infó!
Nem, az RSV erősebb volt! Nem eget verő, de érezhető a különbség, különös tekintettel a magasabb fordulatszám tartományra! Viszont alacsony fordulaton "rosszabb" volt, jobban rángatott mint a Falco, kérte h húzd a bajszát! Erőteljesebb a gázreakció, itt sem lehet csak úgy oda húzni, de az RSVre még inkább jellemző!
Vki azt írta h a Falconek jobb az egyenes futása, sztem majdnem ua., de ha már választani kell akk az RSV felé billen a mérleg!
Agilis, feszes, stabil és radikális ezeket a jelzőket találom a legjobbnak rá! :D
Nem még nem tom +ígérni, de 70%ra mondom h megyek! :D
Messze van még az a 2 7 és nem tok annyira előre tervezni, mert a munkám sok mindent befolyásol, de +póbálok menni!
Péntek25-szombat26
Péntek délután felmennék, szombaton motorozás.. és pia és koncert
Ha időben OKs, akk OKs!
pont mint amennyire a Horvát tengerpart! :D:D:D
óóóh. Mostmár igazán kellene egy Falco találkozó!
Köszi!
A Tiéd se kutya!
Balatonkeresztúron és te?!
és hol laksz?
vasárnap motorozni kéne :D
Mert nem mondtad! :D:D:D
Egyébként Bp-en vettem egy 30 körüli sráctól!
Azt mondta h 5 éve vette a Natxnál 9.000 km-rel! /most, 33van benn/
2003-as bordó, gyönyörű, szinte szalon állapotú!
Triton chip, K&N légszűrő, LeoVince dobok és gyári Aprilia oldal táska van hozzá /95.000/!
Röviden ennyi!
Mit tudsz róla?!
Otthon felveszlek, csak még dolgozom! :S
Üdv!