Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, ott voltam. 6évvel ezelőtt vettem náluk motort is meg egyebeket, nagyjából elvagyok velük. 15-nél ellenőrizni kell a szelephézagot, de állítgatni nem biztos, h kell még. Viszont ,ha ellenőrzik, akkor már be is állítják ha szükséges. Rsv-n még én nem csináltam, de az egyhengereseken rendszeresen. Nem egy nagy mutatvány.
Ezeken már azzal is spóroltak , ezért műanyagból csinálták.
Ma vittem be a szervízkönyvet, aztmondták, intézik
Hello Zé
Melyik szervizbe vitted a gépet? Voltam a Speedline-ba, de katasztrófa a hozzáállásuk?
Más kérdés: 15.000 km-nél lecseréltük az olajat, szűrőt, légszűrőt, gyertyát. Szelephézagot viszont nem néztünk . Szerinted van rá esély, hogy 15.000-nél kellene állítani?
hja....most 1899 plusz a 24e.
ZÉ! nem csak neked törik le. alamónium,heggeszthető. sok kerekezéstől nekem is elrepedt, letört. most megerősítve van és lefestve. jobb mintt új korában. hihetetlen papírvékony
Hello KOKO !
végre egy másik Falco tulaj. ménem az enyémt vetted meg.. ó te. Melyiket hoztad el? hátha ismerem.
vegyél fel msn re. adatlapomon.,
hahó! látom itt is vannak még emberek nem csak az rssv forumon. Valaki tud segíteni?ott nem tudok belépni.elfelejtettem a jelszót
21K van az enyémbe, a tiedbe meg csak párezer lehet ,
És az is lehet, h az enyémbe régebbi műanyagot tettek
érdekes, enyém régebbi asszem a km is több---és még a helyén van...
Nem tudok ilyenről, mert 0km-mel vettem kereskedésből és pont tegnap tört le, de már voltam szervízben vele, azt mondták, h gariba kicserélik, csak hónapok kérdése, h megjöjjön az alkatrész.
Nem lehet hogy már törött volt és műanyagos javította korábban?
Ha korábban nem volt törve, akkor annak nagyon masszívan kell tartania, nem törik csak úgy le.
Sziasztok!
Most hétvégén lesz a motoros találkozó és a szórolapon minden rajta van! Gyertek minnél többen! Nagyon jó szokott lenni!
Üdv
Én meg tegnap hogy jártam. Elindulok a millével itt a környéken a dolgaimat intézni, gurúlgatok, aztán nézem ,h olyan szarul rázkódik az egész fejidom- műszercsoport- minden, ami elöl van. Mikor megálltam , szemügyre vettem jobban, hát látom , h a ram-air csatorna simán letört a villanyakról, most a az egész kócerájt a két oldalidom tartja Jó anyagból csinálták. Aprilia én így szeretlek!
Köszi Szépen!

+próbálom!
www.rsvforum.com
Kenyér segít a leírásban!
Szevasztok!

Vki meg tudja mondani emberek az RSV szervízlámpájának kinullázásához a szervízkódot? Vagy próbáljam meg a Tuono kódját?
kössz szépen!szombaton voltam ott de zárva voltak,már szereztem olajat!kössz az infot!széles utat!üdv!
Háj!
Kecskeméten a szélmalommal majdnem szemben van az Olajdepó az 5-ös út mellett, ott van Agip olaj, már vettem náluk mindenfélét.
Üdv!

Nem rég vettem 1 Falcok és viszont szívesen fogadnék bármilyen infót Falcokkal kapcsolatban! (pl: magyar leírás, műszaki könyv, alkatrész ellátás, tapasztalatok, vélemények, összehasonlítások az RSV-vel és a Tuono-val, stb...)

Köszi szépen!
sziasztok srácok!nemtudtok véletlenül hol tudnék kapni AGIP 15W-50 olajat kecskemét környékén vagy pesten?2 liter kellene megköszönném ha valaki tudna infot,hogy hol tudnák ma beszerezni!üdv mindenkinek!
a motorblokk, oda van felcsavarozva.
nekem se. 68C nél kapcsol a termosztát. kint úton 68-70. most nincs baj vele, nem volt elég fagyálló folyadék benne.
Nekem sem sűrűn megy fel 70 fok fölé. Bár a ventillátor 99 foknál kapcsol.
hanem?
ez ismert dolog, de nem a kipuff melegíti fel...