Tegnap végre volt időm a motorvásárlással újra foglalkozni. Szóba került a Triumph Daytona 955i, Fazer 1000, Aprilia Tuono és Falco. A Triumph és a Fazer végül háttérbe került az Apriliákhoz képest, így tegnap elmentem megnézni két Falcot és egy Tuonot. Az első Falco telefonon és képek alapján jónak tűnt, de amikor sétáltam a motor felé már kb 2-3m-ről látszódott, hogy elég kókány munka. A motor nem volt nagyon összetörve, de a fényezés és az újraösszerakás minősége kritikán aluli volt :(. A második Falconál már telefonon rákérdeztem a fényezésre, mert nem a gyári minta van rajta, bár a gyári színeket fújták rá (akkor már nem értem miért nem a gyári mintát...), de ennek ellenére a motor szép állapotúnak tűnt és olyannak amivel foglalkoztak. A barátom mondta, hogy menjünk el nézzünk meg még egy Tuonot is, 190km-re volt tűlünk de végül rávettem magam és megérte. A srác nagyon gondos gazdája volt a gépnek, a konyhából tolta ki ponyva alól :) nagyon sok dokumentáció van az előéletéről és a rendszeres szervízekről. A motor nagyon szép, természetesen a 7 év használat látszik rajta (enyhe karcok), de messze a legszebb motor volt a 3 közül és a korához képest pláne szép állapotú.
Szóval tegnaptól Tuono tulaj vagyok! :)
Majd teszek fel képeket is.
ui: autópályán jöttem haza, mert sietni kellett. Még az XX-emmel sem jártam autópályán, de ezzel sem fogok soha többet az biztos. 130 körül jöttem haza és azért éreztem a nyakamat az út végén. :)
Hello !
Tudok egy srácot akinek vannak rsv factoryhoz alkatrészei.
Idomoktol kezdve a lengőkarig jopár cucc a motorját hirdeti és az melet vannak ezek a pot alkatrészek én a motort akartam megvenni de monta hogy az alkatrészeket külön is eladja érdemes felhivni. Biztos találsz nála ezt azt http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv-3540219
Gratula a motorhoz, várjuk a képeket.
Szóval tegnaptól Tuono tulaj vagyok! :)
Majd teszek fel képeket is.
ui: autópályán jöttem haza, mert sietni kellett. Még az XX-emmel sem jártam autópályán, de ezzel sem fogok soha többet az biztos. 130 körül jöttem haza és azért éreztem a nyakamat az út végén. :)
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tudok egy srácot akinek vannak rsv factoryhoz alkatrészei.
Idomoktol kezdve a lengőkarig jopár cucc a motorját hirdeti és az melet vannak ezek a pot alkatrészek én a motort akartam megvenni de monta hogy az alkatrészeket külön is eladja érdemes felhivni. Biztos találsz nála ezt azt http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv-3540219