Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még így sem tudjuk Mi a baja?
Szóval az előző kommentet én írtam, csak hogy tudjátok hova tenni.
Na, már konkrét elképzelésem is van mi is a hiba és hogyan áljak neki... Ha mákom van, akkor egészen kis apróság.
Sziasztok!

Megadta magát a váltó. Csak üres van. Lerakom egybe, vagy fel kettőbe visszadobja üresbe egyből. Többi fokozat esélytelen. Tudja valkai, hogy mi lehet? Lassan nekiállok szétszedni... Egy kis sgítség jól jönne.
Köszi: W.
Sziasztok!

Motor vásárlása előtt állok, nagyon nézegettem az RSV-ket, még a 2003 körüli kiadásokat. Azt szeretném kérdezni, hogy ha eljutok odáig, hogy megnézzek egyet is, mire figyeljek oda, meg még, hogy ennek a motornak, milyen típushibái vannak, milyen gondjai,stb.!?
Remélem választ kapok a kérdésemre. köszi

Üdv.: Bálint
ideje lesz kávét innom hátha segít
mail ment
Hali

Jobb reggelt, nálunk nagyon esőre áll Mail cím nincs az adatlapodon:)

Üdv
Gábor elankukacfreemail.hu
Jó reggelt!
Mail cím az adatlapon, ott megtalálsz. Akkor talán a többiek sem lesznek mérgesek , hogy szétoffolom a topikot
hali

Várom az újabb mosolyt, az időpontról ne felejts el értesíteni

Üdv
Gábor
köszönöm
Legközelebb visszafelé is mosolygok majd egyet

Orsi
Hali

Bingó, finom volt a kávé, kedves volt a mosolyod:)

Üdv
Gábor
ha az a fehér Honda egy Hornet volt, megvan a tulaj
én meg a piros-fekete bőrruhás lány vagyok, akire ráköszönt egy fotelból
remélem jó volt a kávé
Szia

Szityyyu volt az, ha egy fehér Hondával motorozott párban:)

Üdv
Gábor
lehet, hogy nem RSV , hanem Tuono olvasni nem tudok ... viszont szürke alapon szürke mintás volt, egészen újnak tűnt és nagyon szép hangja volt
no viszlát
Sziasztok!
Elnézést a zavarásért, csak nem tudom, hogy itt esetleg megtalálom-e annak az RSV-nek a tulaját, akivel ma jó darabon együtt mentünk a Balaton-parti elkerülőn, aztán láttam még egyszer Füreden.
Ha igen, akkor neki üzenem, hogy szép az a járgány
Bazzedeszéép bringa...
Ilyet akartam én is.. ez a radiális eleje brutál
hi
Dúzs féle pályidomja van valakinek?milyen?
A hétvégén kiprobáltam az új gépem. gurultunk 400-km és rá kellett jönnöm, hogy soha nem kell más motor mint ez. szenzációs a futomű nyomatékos a motor a kanyarba ott megy ahova beteszem egyszerűen király!
Az enyémen pl. gyári gumik vannak(a gyártási időből gondoltam) 5900km-rel ami még reálisnak mondható, a pályahasználatról pedig annyit hogy a guminak mindkét oldalán megvannak még az apró szőrök, tehát nem pályázott.
Sziasztok.

RSV Mille R-re keresek jobbos kormánycsutkát ( Öhlins 51mm ) és irányjelzőt. NAGYON SÜRGŐS !
Szevasztok!

Segítségre lenne szükségem! RSV Millét szeretnék venni 2004-től. Mire érdemes odafigyelni, miket kell jobban megnézni a motoron, mielőtt megvenném? Miből tudom meg, hogy szétpályázták-e, hazai-e, stb.
Érdemes e Factory-ért pár100-al többet fizetni, jobb e annyival?

Köszi a segítséget!
Nem, én egy újabb típust vettem.
Szia,

a debreceni Tuono-t vetted meg amit 1,03M-ért hirdettek? Ha szabad megkérdezni mennyiért tudtad elhozni?

Köszönöm
Ádám
Am drakula a tónyóhoz!