Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha dobsz rá 1 kis Eurot akkor tudok neked 2008-ast magyar papírokkal.
Helo mindenki, még uj vagyok nálatok. Kiprobálnám én is az olasz csodát. Kinéztem egy 2006-os RSV Factory-t 6500 euro-ért, 11000 km-el. Kisebb leírást kérnék tőletek, teljesítmény, fogyasztás, hibalehetőségek gyakorisága, stb. Most VFR 800-al gurulok, hibátlan, de nekem kell még egy V. Előre is megköszönném.
MRA túraplexi is eladó.
MIVV x-cone sportdob eladó régebbi RSV-hez.
Profi hang, E-betűs, kivehető hangtompítóval.
Egyetértek gladiátor nevű márkatárssal, nekem 550 után is sok volt az 1000-es V2, pedig ez csak 118LE. De az az érzésem, hogy itt a V2-n van a hangsúly. Brutális, amit csinál.
Szerintem ne RSV 1000-et vegyél első nagy motornak. 1000 V2-őhöz már kell némi tapasztalat. Legjobb egy 600-as, max 750-es.
Sziasztok segitségeteket kérném ezzel a tipussal kapcsolatosan Aprilia rsv mille 1000 most szándékozom nagymocot venni, és igazábol amiben gondolkoztam az yamaha r6 gixer shard és Aprilia rsv mille 1000.

Esetleg tudna valaki segiteni h mek lenne jobb? meik melelt mien érv szol? elölre is köszönettel Chris
Újra Aprilia találkozó Balatonlellén!
Kaja,pia,és Aprilia
Feliratkozásés bővebb infó ITT!
Én vagyok mindig!
Még ha nincs is itt senki akkor is Obamásat mindenkinek!
Helótóók mindenkinek hellóttók!
Tegnap megkakucsoltam a motort..
közepesen tré eredménnyel
De a Mille próbakör még áll
újabb adalék a kinullázódott órához:

azóta a trip1-2 minden leállítást követően nulláz.
nemtom mennyi a napi km...
valakinek hasonló?
Szeva helyzet? Motorozol már ?
A lehetőséget megadtam Marcipán
tentyú...

erősen gondolkozom az ilyesmi dizájnban.
Köszi, de maradok a Factory-nál. Nem lesz gond sztem.
Aki fél, hogy kényelmetlen lesz az RSV vegyen Tuono-t. Ugyan az, csak kényelmesebb, igaz száguldozni nem való, de szerpentinre anál inkább! Aki ilyet akar ne féljen, nem fogja megbánni!
Akkor remélem nekem sem lesz veszélyes. Max visszavágok lábból pár centit
5 cm a különbség köztünk a javadra....(a testmagasságról nyilatkozom )
nekem kényelmes. de én bele vagyok buzulva, ha olyan érzés lenne ülni rajta, mint a kerékbetörés, nekem akkor is kellene.
Ahogy elnézegettem a véleményeket róla, max annyi lehet a bibim, hogy nem 192cm-es embereknek találták ki. De még mindig nagy a sportmocik között.
Akkor hajrá...
Szerintem nem csalódsz benne...
Tarka, a szerelem már megvan, már csak 1év, és némi summa hiányzik. Első V, és első nem japán motorom lesz az Rsv. De túl rövid az élet ahhoz, hogy ne merjünk változtatni, kizökkenni a régi megszokott, olykor unalmas kerékvágásból.