Sziasztok!
Sajnos engem is elert az oregkor , mar nem kenyelmes a mille 1000 ulespozicioja. Eladni nem akarom csak turasra( tuonosra) atalakitani. Segitseget, otleteket kerek ezzel kapcsolatban. Van valaki aki csinalt mar ilyet? Elore is koszi!
A főbiztik ki voltak szedve már 2 hónapja,és az igazság az, hogy összevissza nyomkodtam a gombokat, mert service-t akartam nullázni.
Aztán egyszercsak átcváltott Fahrenheitbe...nem tudtam visszacsinálni és megint kiszedtem az ülés alatti két 30A-s biztit.
A következő visszatételkor aztán 00000 lett az ODO-ja.
Nem tudna valaki kormánygátló ügyben segíteni? '02-es évjárat Öhlins-hez kellene. Szerelési útmutató, vagy robbantott ábra vagy valami műszaki leírás vagy akármi. Működik csak teljessen előfeszítve sem elég kemény. Van ötletetek, esetleg kevés benne az olaj?
Köszönettel,
W.
Pont egy 07-esen láttam. De nem csak simán aksicsere volt, hanem egy zárlatos aksit cseréltek ki egy hét elteltével egy újra.
De O józsi tudna mondani még érdekességeket.
Én már cseréltem szabadonfutót (sajnos). Az alkatrész ~90E Ft, a javítás meg 15-20E Ft. Brutális! Van egy másik út is, ami kicsit gazdaságosabb! Sikerült 1/3 áron szereznem egy szabadonfutót és megcsináltam magam. Ezen a vonalon induljatok ha tényleg a szabadonfutó esett szét. W.
2001-es RSV-nek az öninditója eleinte ritkábban,most már csaknem mindig "üresen" pörög,nem forgatja a motort...a szabadonfutó halt be?Mennyibe fáj a javitás?
Sztem Mille motorban lehet vissza tudják állítani, de a motor "agya" biztos eltárolta a valós km-t. Mármint a kis kütyüjükkel beletúrnak ki tudják deríteni mennyi van benne.
én anno a használautón hirdetésböngészés közben láttam az egyik eladó rsv-nél.
ott írta a gazdi. Azt hittem kamu. Hogy nem tudták mondjuk 15000 km-re visszaírni csak 0-ra és ez a duma.
De most már elhiszem. Én nem adom el, nem is foglalkoznék vele és tessék.
Én pont szervizben láttam egy ilyen nullázódást, ott is aksicserénél történt.
Há' ja. Semmiben sem lehet bízni
Még évekkel ezelőtt szóbajött itt már ez, asztán többen leoltottak, h mit vetítek itt , ez a dolog csak a régi gömbölyüeknél fordulhatott elő.
Többen panaszkodnak
Sajnos engem is elert az oregkor , mar nem kenyelmes a mille 1000 ulespozicioja. Eladni nem akarom csak turasra( tuonosra) atalakitani. Segitseget, otleteket kerek ezzel kapcsolatban. Van valaki aki csinalt mar ilyet? Elore is koszi!
Aztán egyszercsak átcváltott Fahrenheitbe...nem tudtam visszacsinálni és megint kiszedtem az ülés alatti két 30A-s biztit.
A következő visszatételkor aztán 00000 lett az ODO-ja.
Nem tudna valaki kormánygátló ügyben segíteni? '02-es évjárat Öhlins-hez kellene. Szerelési útmutató, vagy robbantott ábra vagy valami műszaki leírás vagy akármi. Működik csak teljessen előfeszítve sem elég kemény. Van ötletetek, esetleg kevés benne az olaj?
Köszönettel,
W.
De O józsi tudna mondani még érdekességeket.
Raktáron maradt egy RSV-re való DID 525ZVM2 Gold láncom.
Akciósan elvihető 35.000Ft helyett most csak 25.000Ft! 1db!
2001-es RSV-nek az öninditója eleinte ritkábban,most már csaknem mindig "üresen" pörög,nem forgatja a motort...a szabadonfutó halt be?Mennyibe fáj a javitás?
Köszi!
ott írta a gazdi. Azt hittem kamu. Hogy nem tudták mondjuk 15000 km-re visszaírni csak 0-ra és ez a duma.
De most már elhiszem. Én nem adom el, nem is foglalkoznék vele és tessék.
ilyenről nem hallottam még
Há' ja. Semmiben sem lehet bízni
Még évekkel ezelőtt szóbajött itt már ez, asztán többen leoltottak, h mit vetítek itt , ez a dolog csak a régi gömbölyüeknél fordulhatott elő.
akkor innentől+24ezer...
Csak így mindíg számolgatnom kell majd a szervizeket....