Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dinó!

most készül hozzá az akra mintájára egy hangtompitó, ha azzal sem éri el azt a hangot amit még elvisel a kínyes fülem akkor amennyibe nekem került odaadom.visszatérünk rá .
Naki mennyit szeretnél érte kapni?
sztem egy ilyen rövid dobot nem igazán tudsz lehalkíttatni....
tegnap vásároltam (meghallgatás nélkül) feltettem, reggel azzal akartam melozni jönni, el is indultam ,de vagy 500m-ert és visszafordultam, lecseréltem az akrapovicsra.Hangosabbat akartam, sok lett
hasonló lehet mint az enyém. csak rövidebb ahogy néztem.
eminyé belső átmérője vagy 50-es, sima perforált cső és szerintem már a gyapot is kiégett belőle. durrog mint az öregisten.
hááát, ha nem tudom az izlésemnek megfelelően lehalkítani
akkor keresni fogja uj, feltünést szerető gazdiját .
-m
és mel akarod adni? vagy mi?
Szasztok Skacok

jövő héten lehet lesz egy pár RSV/Tuono -ra valo gyáriból átalakitott
kipu, tegnap vettem, nekem SOK a hangja...
(ha nem tudom lentebb halkitani valahogy
itt meghallgatható, egyébként a képen mocorgó Tuono is eladó (nem nálam)
Hali!
Ügyes vagy ! Nekem is ez a visszatérő rémálmom! Én nem vinném szerelőhöz!Tankból leengeded,gyertya ki ha gyári a dob lehajítod, jól megtekerni az önindítóval teljes gázon!Szerintem kidolgozza magából !Autóval már csináltunk ilyen mutatványt!
szívd le a tankból a gázolajat és tankold fel benzinnel, ha elindul járd ki a tankot és ismét benzin.

én jártam így a suzukimmal, el sem indítottam, nem is mentem vele. ott a kúton leszívtam a beletankolt 12 literből kb 11 felet,feltankoltam benyóval és 100 méter után megállt.
aztán nem indult. tank le-fel vagy 3-szor, gyertyák ki-be vagy 10-szer...mindíg beköpte. aztán elindult és füstölt mint állat. de a 2. tank után rendbejött.
Hali mindenki!
Valaki segithetne,hol tudok 2004 előtti rsv /falco/-ba fokozat kijelzőt venni !
sziasztok!

Bajban vagyok gyerekek.Elbasztam,és véletlenul dízelt nyomtam a tankba.Egy rsv millem van 2003mas.A legszomorubb az az hogy mentem vele kb 20métert amikor éreztem hogy gáz van és leállítottam egybol.Mindegy a rendszerbe kerult az anyag.Ti mit tennétek?szerelo,vagy otthon is elvégezheto a melo?Köszi a tanácsokat!zsolti
Zsoca
mondom mit ment a gép
1.3 km volt a pálya, leszabályozta a 6.at már 200méterrel előtte, dadogott a gép mire átértem a kapun
óra szerint 285, a valós sebesség pedig 275
JAjj má'

Ne mond ilyet... bár ha jól meggondolom talán halálosztónak is lehetne nevezni a quality miatt.
Azt hiszem erre mondják hogy gyökér.
Én úgy gondolom megvan a megfelelő topic a hirdetéseid közzétételére, és nem is hiszem hogy ebben a kategóriában piacot találsz a bukóidnak... szerintem
Szia,
Többet is lehet tudni róla?
de
Helóka má' megin...

Nincs valakinek 1000-es blokkhoz fém kuplung lamellája?
Helóka Mindenki,
Találtam egy amcsi oldalt ahol egész jó áron lehet alkatrészeket felszereléseket hozatni. Nem érdekel valakit? Mert akkor sokkal csökkenne a szállítási díj ha többen rendelnénk...

itt a linkje: http://www.af1racing.com/store...
Csak holnap tudom megnézni, de ha jól emlékszem, akkor 04-05
Melyik évjárathoz?
Eladó Aprilia RSV1000-hez ú, fekete teljesen állítható lábtartó szett 59.900HUF-ért aug 25-ig.
Tévedésből ezt küldték más modell helyett. Ha nem kel el, visszaküldöm.