Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehogy félreértsd! Csak vicceltem ám
Dobd fel a hangját... vidin... jó zene.. itt mindenki szereti szerintem!
most látom, durván néz ki ez a dob
a rendszámtartót ledobhatnád a gépről
Na ezzel jót kérdeztél apám... Passzolom a kérdést de még a kereskedőt sem tudom megkérdezni ahol vettem mert fogalmatlanok a dologhoz..Valszínű keresek valamilyen hozzáértő aprilia szalont ahol foglalkoznak fékpaddal+írással..
amugy mikor feldobtam a rövid dobot, nekem is hasonlo lehetett a jelenség
a tieden vajon fent van a "Race Mode" progi?
Nemtudom a régi motoromnál (sv)is ugrált az alapjárat egy kicsit de ez más...Lehet hülyén fogalmaztam meg az előbb de nem nagyon lehet leírni..hallani kéne
Hűha....
Lehet generálozni kell? .
Szevasztok!

Egy lamer kérdés:kicsit ugrál az alapjárat a tuono-n.Ez természetes?Néha hangosabb a motorhang néha halkabb.Nem veszélyes csak kicsit zavar.Eddig az akrával nem volt ilyen gondom de mióta kipufogó és légszűrő csere volt azóta feltűnő a jelenség..Ötlet?
a 05-re nem biztos hogy passzolni fog
Hívtalak!
Hívj!
20/355-95-85
hogyis vóna ez a gurulás?
legközelebb dudálj hátha észreveszlek
Kocsival voltam...sajnos mentem dógozóba
Láthattál ! mivel voltál?
Egy ár nekem is jól jönne 05 ös Factoryra...
Naki!
Láthattalak reggel (és délután is) a Mikepércsi úton?
Hallottál a 13.-i közös gurulásról? Esetleg csinálhatnánk egy "debreceni különítményt"!
lehet hogy arra is jó
Hívj és megdumáljuk!
20/355-9585
mennyi pénz?
ha majd kintről hazajövök készítek pár fotót... tudtad hogy többen látogatják mint anno a forma1et?
Valahol a neten/azt hiszem a totalcar.hu-n/ olvastam egy cikket erről a buliról, tele szebbnél-szebb fotókkal !Egy napig a fényképeken!
Köszi a gyors választ. Múltkor Süme elhagyta az övét, 2004-05 fekete Factory. Ha esetleg tud vki akkor szóljon ......
ok. Csak lapátold a suskát... én minden évben kimegyek. igaz kicsit tábori a szállás (auto) de megéri a látvány
Basszus! Nagyon régi álmom,hogy egyszer kijussak arra a börzére !
Egy NSU OSL 350 nyugottan jöhet !
Srácok, csak eladó lett a frissen vásárol kipum,itt megtekinthetőek, besz. áron továbbadnám őket mert nekem hangos nagyon , visszapattan az akrapovics a gépesre