Guma má' van egy Pirelli Diablo supercorsa pro hátra ,elől már fent van a párja. Lánc meg valszeg RK lesz vagy ha belebotlok ócsón egy DID-be, akkor az
Szassz!
A pók ,aki a helikópáterre izgul, már vagy 20 éve modelezik, mondhatnám ,h egy megszállott. Asszem pontosan tudja ,h mit akar venni, meg azt is h gecinehéz vele repülni. Van most is néhány rc- modelje, sőt van egy sajátépitésü An-2 gépe is. Mondom neki holnap, aszt majd agyal rajta , h összejön -e neki a bót?
Mindenki rá van kattanva a mivvre!
Inkább motorozzunk vazzeg!
Annak mi értelme,hogy rajta a mivv,benzinre meg nincs píííz!Én legalább is örülök,ha tankolni tudok,meg a gumikopást pótolni tudom!
Hétvégén Szilvásvárad?
Z!
amit beszéltünk ma telón 40-be odaadom az emberednek, rád való tekintettel 30 - 10 leosztásban ha neki jó ugy
De azt jó ha tudja , hogy nem kevés fenntartani (akár szó szerint) egy ilyen kis jószágot..
CSa naki!
Szob.elkerülőn ti karistoltatok ma délután !Én szállítottam a családom Debrecenbe a Vectrámmal!Ha valami összeröfföt csináltok ki ne hagyjatok !
vammá láncod meg gumád? milyet veszel?
A pók ,aki a helikópáterre izgul, már vagy 20 éve modelezik, mondhatnám ,h egy megszállott. Asszem pontosan tudja ,h mit akar venni, meg azt is h gecinehéz vele repülni. Van most is néhány rc- modelje, sőt van egy sajátépitésü An-2 gépe is. Mondom neki holnap, aszt majd agyal rajta , h összejön -e neki a bót?
mert a tied hangos de mély a hangja
ami volt az hangos volt és inkább "ércesebb"
Inkább motorozzunk vazzeg!
Annak mi értelme,hogy rajta a mivv,benzinre meg nincs píííz!Én legalább is örülök,ha tankolni tudok,meg a gumikopást pótolni tudom!
Hétvégén Szilvásvárad?
az árával van csak probléma .
remélem jó lesz....
amit beszéltünk ma telón 40-be odaadom az emberednek, rád való tekintettel 30 - 10 leosztásban ha neki jó ugy
De azt jó ha tudja , hogy nem kevés fenntartani (akár szó szerint) egy ilyen kis jószágot..
Te kivel jössz (ha jössz, meg ha jó idő lesz) Szilvásváradra?
Üssük meg akkor a találkát! Nekem is csak 5-fél 6 után lenne jó, addig meló van.
Csörömpöljetek
Én meg 100%-ban voltam jelen
meg előfordulhat hogy csak a kistestvérrel tudom képviselni az apriliásokat
Szob.elkerülőn ti karistoltatok ma délután !Én szállítottam a családom Debrecenbe a Vectrámmal!Ha valami összeröfföt csináltok ki ne hagyjatok !
Néha már szemérmetlenűl hangos... Én szégyellem magam miatta de nem nagyon