Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézz be a parillába
Guma má' van egy Pirelli Diablo supercorsa pro hátra ,elől már fent van a párja. Lánc meg valszeg RK lesz vagy ha belebotlok ócsón egy DID-be, akkor az
okés! ő tuggya
vammá láncod meg gumád? milyet veszel?
Szassz!
A pók ,aki a helikópáterre izgul, már vagy 20 éve modelezik, mondhatnám ,h egy megszállott. Asszem pontosan tudja ,h mit akar venni, meg azt is h gecinehéz vele repülni. Van most is néhány rc- modelje, sőt van egy sajátépitésü An-2 gépe is. Mondom neki holnap, aszt majd agyal rajta , h összejön -e neki a bót?
Az övé veszettebb mert rövidebb...Szerintem
most már a SOVI-éra vagyok kiváncsi, hogy rövid dob létére mit szól
nema
mert a tied hangos de mély a hangja
ami volt az hangos volt és inkább "ércesebb"
Hangos lesz az neked kolléga
nagyon ugy néz ki ,hogy kimarad , havernak lagzija lesz (megbolondult )
Mindenki rá van kattanva a mivvre!
Inkább motorozzunk vazzeg!
Annak mi értelme,hogy rajta a mivv,benzinre meg nincs píííz!Én legalább is örülök,ha tankolni tudok,meg a gumikopást pótolni tudom!
Hétvégén Szilvásvárad?
csak egy mivv vóna jó
az árával van csak probléma .
persze
Cső, elment a dob?
közben megvettem az olajtot a gípesbe : IGOL Racing 4T 10w50
remélem jó lesz....
Z!
amit beszéltünk ma telón 40-be odaadom az emberednek, rád való tekintettel 30 - 10 leosztásban ha neki jó ugy
De azt jó ha tudja , hogy nem kevés fenntartani (akár szó szerint) egy ilyen kis jószágot..
Én a motorommal megyek, am lehet,h ránkcsimpaszkodik az ódalkocsim is
Z!
Te kivel jössz (ha jössz, meg ha jó idő lesz) Szilvásváradra?
Na hello Mindenki!
Üssük meg akkor a találkát! Nekem is csak 5-fél 6 után lenne jó, addig meló van.
Csörömpöljetek
Az már a hbm-i rsv-seknek az 1/3-a volt..legalábbis akit ismerek
Én meg 100%-ban voltam jelen
ma is volt egy egész kicsi összeröffenés egész pontosan Balu a tuonosokat én meg a rsv-seket képviseltem
nekem jo a 7köznap is , de csak 5 után
meg előfordulhat hogy csak a kistestvérrel tudom képviselni az apriliásokat
hali! háát ha ketten voltunk egy sárga kátéjemmel akkor igen
CSa naki!
Szob.elkerülőn ti karistoltatok ma délután !Én szállítottam a családom Debrecenbe a Vectrámmal!Ha valami összeröfföt csináltok ki ne hagyjatok !
Elmentem a számodat én is Sovi mester aztán ha úgy van összelövünk egy találkát ha Nakinak is jó.Ha nem holnap akkor valamikor
Köszi Naki!
Néha már szemérmetlenűl hangos... Én szégyellem magam miatta de nem nagyon