B@sszátok meg!
Nyíregyre "kellett" menni családi programra, így nem voltam net közelbe. Nem tudnánk valamikor a hét közben összefutni valahol? Akár holnap is, ha nektek jó, dobjatok már egy sms-t
30/99-55-684!
De sajnálom, hogy ma nem tudtam menni
Hát az úgy volt, hogy alu dobokat akartam, meg is egyeztünk 120 ezerbe. Végül nem volt agyag a palásthoz, így lett rozsdamantes acél, ami amúgy 150 lett volna, ,de 120 lett a vége.
Egyébként csak jót tudok a dobról mondani: üvölt, meg durrog, mint a veszedelem.
Ha érdekel fussunk össze deb.-be és meghallgathatod
Köszi,hogy gondoltál rám de sajnos kevés kilómétert tudok tenni a motorba..Vinni kéne szervízbe de nincs rá lóvé úgyhogy megyek ameddig a km óra engedi és leteszem a vasat.
Jó lett volna pedig egy közös gurulás de ami késik nem múlik..
Na szóval szept 13., Szilvásvárad.
Össze lehetne hozni egy kisebb debreceni csapatot is, és Gyöngyösnél csatlakoznánk a többiekhez.
Egyébként részletek az rsvforum-on (csavargás)
Az nem lenne rossz..Jó lenne ha nem kéne párszáz kilómétert utazgatni az írás miatt..Persze nem gond de most,hogy nincs meló,sem gempa igen így marad télire a dolog.
én már körbejártam a dolgot: kecskemét - cegléd - szentes
ezek vannak a legközelebb és valamelyikük egy progiátirásra ami szerintem nem sok idő 30000-et kér
de: O.Józsinak debibe állitólag meglesz hozzá az Axone cuccos és ő is megfogja tudni csinálni. remélem
ja...
én is most látom millen konkrét kémény(ek) kerültek fel. Én a minap bementem az aprilába (dunakeszi) és ott azt mondta a szakértő hogy ha csak meg mozdítom is a rendszeremet ami gyári rögtön utána vigyem be mert át kell írni a programját. Valszeg ez az amiről Balusk8 írt. Azt mondta a gyári honlapról letöltenek programot akár több fajtát... optimalizációs, race meg mittudom én és azt feltöltik a vasra. ez azért fontos elmondásuk szerint mert megváltozik a motor öblítése a nyitottabb rendszer miatt. lehet ez okozza az egyeletlen alapjáratot. De ezeket ők mondták én meg csak továbbadom a dolgot hátha segithet másnak is.
az a 2 mivv úúúde űűűű de húúúú.. nagyon szépen szól