Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tamás81 grat!
Van esetleg valakinek régebbi fajta RSV/Tuono-hoz eladó Factory chip vagy PC?
tarka! neked a gyári dob át van alakitva?
kéne is megint....
ha van....

thnx mester.
melyik környéken mocorogsz az uj apriliáddal?

itt tényleg elég lapos a hangulat
itt nem sok a történés....
Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit, Tamás vagyok. Ma elhoztam az Apriliámat. Eddig sor4eken ültem, aztán kölcsönkaptam egy RSV-t... Mostmár én is ilyenen ülök.

Ha nem bánjátok néha majd írogatok vagy valami...
Mikori évjárat?
eladó az üléspúpom (2000res Falcon volt) ha valakit érdekel számom 70 / 967 21 81 vagy MSN raikkonen46@freemail.hu vagy nyiregyháza és környéke topic
Dehogy voltam,nincs gempa ilyesmire.Óra beállít,motor leállít aztán folytatás majd jövő tavasszal..Kicsit hamar jött el nekem a szezonvége dehát ez van..
csá Balu! vótá' má' szervizen?
Attól függ mennyire vagy spíler motorozás terén..160-170-ig nem kényelmetlen a tuono sem szerintem.Az meg,hogy a motoron ér a szél...Istenem,azért motor,hogy a menetszél tépje a hajadat...Már akinek van haja és aki bukó nélkűl motorozik
Sziasztok! Motorcserét tervezek a közeljövőben, és véleményeket / tapasztaaltokat szeretnék kérni az RSV-ről. Elsősorban az érdekel, hogy mennyire kényelmes? Tuono gondolom kényelmesebb, de az olyan "idomtalan" , szélvédelem azért kell . A válaszokat előre is köszi!
nagyon...
Odaát sem van túl nagy élet
Hali naki!
Gyere holnap Erdélybe!
nagyon kihalt a topic
Sziasztok!

Eladóvá vált 2. próbálkozásom két gyöngyszeme:1 pár RSV/Tuono-ra való (nahát ) gyáriból átalakitott sportdob.
(ez nem ugyan az amit pár hete hirdettem!)
Mindig ilyen rövid dobra vágytam ,nagyon jól néznek ki, de be kell látnom nekem ezek hangosak,ez profi kipufogós által igényesen lett átalakitva (gyári jelzések E meghagyva) néhány napja.
Nekem 55e -be van,nem nyerészkedek rajta, ennyiért adom a 2 db kiput.Maradok az akráknál
Aki kicsit hangosabbra vágyik vagy pályázni kiváló!

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
a videok között még néhány napig video is van róla...
Na figyi. Három dolog van. 1. Tegnap kicsit korán zártam be az msn ablakot ezért elbuktam a számodat.
2. Színházjegy ügyben délkörül lesz fejlemény szóval lesd a fansot pü. miatt.
3.Vagy rossz számot hívok, vagy a Cintu nagyon elfoglalt, vagy valakinek a telefonja van rosszul beállítva de mindig centire 1 csöngés után foglaltat jelez. Kérdezz már rá légyszíves, hogy van-e nem fogadott hívása. Most le kell lépnem itthonról majd 3-4 óra körül leszek itthon.
Na csá!

Csekkótam!
Volna pár fitying a számlámon ami szívesen hozzád vándorolna ha tudnánk értekezni. Nem sürgős a dolog. Ráér 5 perc múlva.
gyere át ;)
Ott többen vagyunk...
akkó tessék is megvenni
Szevasztok!

Köszönöm a Vasárnapi gurulást, nagyon tetszett!:) ha vmi hasonlót terveznétek tegyétek közhírré

Üdv, Frici, (kis apriliás:)
morgen,

adatlap-hirdetés-feladó
Nem,dehogy .
Honnan tudtad a keresztnevemet?