Csáó harpi! Igen itt van a brezónál! Naonszépek egymás mellet várják ügyesen gazdát!Ja és egyből a 3 legjobb színből választhatsz ! Könnyen el is tudod dönteni melyik szól hozzád !Amugy majd bemegyek és csinálok róluk képet ha gondoljátok !A 3 bitangról!
Ja hát a hangja az vadállat! Megnéztem a képeket még nem láttam hátsó üléssel!... azért az nem egy felhasználóhátrány ,hogy ha nagyon muszáj eltudj vinni valakit egy darabon. lepődtem is nagyot mikor először láttam ,hogy együléses Mindenesetre engem most egy darabig nem fenyeget a veszély hogy új vasat veszek mármint nagyból!Mert az rx-et egy 525-re akarom felfejleszteni apumnak meg egy HARLEY-t akarunk!Az olaszhoz pedig lessz egy teljes gyári tuono szett is ha úgy tartja kedvem!.........Uhh tényleg tuono felső villakiflit kormány befogóval nem tud valaki?
Felraktam ide is a képeket!
Zsocano!
Az ékelése miatt, csuma agresszor v2-es hangja van! Majdnem párban gyujtanak a hengerek!
És szerintem már gyár dobbal is iilegális a hangja
jajj nálunk is van 2,5-ért o km-es mille egy sötétkék egy ezüst piros meg egy olyan nero mint az enyém meg asszem egy teszt factory! RXV SXV 450,550 forgalomba helyezés nélkül asszem 1,2-ért!El lehet hozni!Aztán ha ezek elkelnek nekik pl tuonot 3,4 körül adja majd! Ja meg hát ezek egyenlőre az utolsó darab millék
Egy kettes lemez 4 dübel csavarral megteszi!Az gyorsan belesiklik a tankba A viccet félretéve ..az első apriliámmal úgy jártam ,hogy motor még meg se volt de speciel tanktáska az már igen ...és mikor megvettem a motorkát ...pakolok a tanktáskába meg minden indulnék raknám föl semmi .... mondom mi a fa...jah,hogy jaaaa evvan!Érdemes volt előre megvenni ...na azóta nem használok tanktáskát!
Szió! Köszi !Már tök jól elvagyok egyszerre három fronton támadtam gyógyszer ,krém+aloe vera az utóbbi ... csóri kis szobanövény eléggé megsínylette az atrakcióm kicsit foghíjjas lett ja és ma már ültem az olaszon is kicsit fáj feltenni a lábtartóra a lábaim de hétvégére tuti kerülök egyet!
Üdv!
Na látod,ezért nem űlök én még szobabiciklire sem !Isten őrizzen,hogy így járjak!
Gyógyulgassál, és ha sok ilyet iszol még bicajra sem érdemes ráülni !
vannak speckó tanktáskák. a tank alatt átfutó szalaggal lehet rögzíteni. vagy egy mágneslap amit a tankhoz rögzítesz szalagokkal és arra a táska. motrozósboltosok megmonnyák.
Hol is van ez a factory ?Brezóék,vagy máshol?
Zsocano!
Az ékelése miatt, csuma agresszor v2-es hangja van! Majdnem párban gyujtanak a hengerek!
És szerintem már gyár dobbal is iilegális a hangja
De lessz v4-es tónyó!
megy 1.2-es shivermés dorsoduró!(ma mentem vele)
ÉS van 2! személyes v4-ünk ;)
http://www.rsvforum.com/forumH...
Üdv!
Bocs! Azért egy fehéret a magamévá tennék !
Gyógyulgassál, és ha sok ilyet iszol még bicajra sem érdemes ráülni !
Lehet ki kéne találnom ellened valamit
MOndjuk dezsávű
Típus: rsv mille 1000r
Szín: bianco
Évjárat: 2008-as
Futott kilóméter: 0 km
Ár: 2.630.000 ft (regadóval!)
3db!
Érdeklődni:
2120 Dunakeszi,Pallag utca 13
27/548-800
részletek a fórumon!