Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részvétem!
öszinte részvétem a családnak és az öszes barátnak .ez nagyon szomoru hir .mégegyszer nagyon sajnálom ,nyugodjon békében a srác
Na itten vannak a a hírhedt digók! És hazudtam nem 2 félért hanem 2 kettő kilencvenért ! A kékhez asszem nem jár az akra! Ennyiért aprópénz!Ez TÉNY!
Őszinte részvétem én, és az összes RSV-s nevében!
ÁÁÁ szivesen mennék! De most összébb kell szednem magam mert a halasi motoros klubot látom vendégül!És oda kell a kess!Egyébként ott tali lesz?
http://automenedzser.hu/motor/..." target="_blank" rel="nofollow" title="http://automenedzser.hu/motor/...">Bazsi
009.
06.13. 17:03-kor......
Nagyon jó barátom volt,.....Albert Balázsnak hívják XVII.ker........még most sem tudom elhinni........
7 végén Bóly?
dögmeleg, punnyadás tizezerrel!
A pálya istenkirály széles minösége csucs. a versenyzök azt mondták sokkal jobban tapad mint a hungaroring... jo széles rázokö pedig nincs csak sárga felfestés helyette... meg látszik hogy csak motorosoknak épitették..... hátha még menni is tudnék rajta ..... most voltam elöször életrem eddigi legnagyobb élménye pályamotorozás.hun tudsz heklyet foglalni elöre. én nekem most ez ingyé volt
Mesélj, mennyibe kerül a Pannónia ring? Milyen az aszfalt?
MA voltam fent a PAnnonia -Ringen jelentem a guminyomás volt a ludas... futomü zsir kész vadűllat a gépezet A csizmámra most vehetek uj orrkoptatot................
fedezni akarom az egykereket. azért akarom megjavitani. a munkahengerbe beszart a gumigyűrű, javítókitt?
Hello!
A kék nyil által mutatott kis, 5mm átmérőjű lyukból folyik a vizem. Tud róla valaki valamit mi okozza ezt pontosan? Kösz!
Miféle lehetetlenre ?...mondjuk millén hátsófékhatást elérni?
hali srácok! beszéltem a szerelőmmel, és azt mondta hogy ha kitartó vagyok, akkor van esélyem a lehetetlenre. új millehez a hátsófék munkahengerébe gumi gyűrűt hol találok? brembo.com?
üdv atis
ÁÁÁ nincs még semmi várom edee-ék válaszát ők most állítólag ilyesmiben vannak benne!Mondta majd szól hogy hogy lehet kivitelezni!Az biztos,hogy kell fejidom felső villakifli kormánnyal meg fékcsövek..... Mindenesetre nekem nem sürgős!
Neked megvannak már a cuccok a "túnósításhoz"
miket kell venni hozzá pontosan?
Oksi! Nincs már meg neki nagyon szép volt én is gondolkodtam rajta! Jól is teszed motorozz én sem tervezek újat legalább 5 évig!
Maga a PC ugyanúgy mint a drága futómű csak egy lehetőség hogy jól beállítva jobb legyen a géped. Ha nincsen szakszerűen hozzáállítva a motorodhoz nemhogy nem lesz jobb, de rosszabb is lehet. Szakszerűen belőve viszont érezhetően jobb középtartományban és felül is jön pár paci még.
Mennyibe fájt?
Esetleg alul is jobban megy tőle a masina (rángatási hajlam)?
nekem CD van a tükörre kötve...a trafi ellen.
Nekem van benne
Ennek köszönhetően némi dúsítás után E85 bioetanollal járok tisztán 7 literrel
Sziasztok! Van valakinek PC a motorjában?
Főleg a régebbi RSV/Tuono érdekel.
Csa Zsocano!
A fotókat köszönöm a többi fórumozó nevében is! Legalább csúrgathatjuk a nyálunkat !Motort meg az idén tuti nem cserélek,örülök,ha a benyára valót összekalapálom! Ez a kibaxott gazdasági helyzet megtépázott minket is !Hitelt meg nem fogok felvenni azért,hogy aztán meg motorozni ne legyen pénzem!
Szóval ez van ! Megvan még Brezónak az új falcója?Két-három éve csak egy hajszálon múlott,hogy nem vettem meg!
"Természetesen a sportmotor. hu - n!" Dino baz.. Oszt mizu te slick mester hogyáll a gépállat szóljá ha készvan elmék oszt megzavarjuk őket!