még nincs peremen söt... hát lehet nem közuton kéne tolnom de nem vagyok májer....... ahol nekem inog ott többel is elfordulnak utcai papuccsal nem nagyon de szitál sztem el van tekergetve a hátulja meg mintha az eleje is le lenne ersztve pár cmt- kormány
majd a ringen kiderül
azért 7végén visszacsavarom a futömüvet a gyárira lehet eltekere a tag hátul
Heee?
Na ezt most mégegyszer...
Ezekkel a gumikkal fülön el lehet fordulni, persze csak a megfelelő aszfalton. Szóval vagy nem az útviszonyoknak megfelelően választottál sebességet és tényleg egy vadállat vagy, vagy valami nagy baj van...
vágott de nem pancser nagyon zsir elözönél is volt ijen szitu már nem mertem dönteni azt hittem én vagyok beszari aztán mondtaák iyg ne májerkedjek mert abbol bukta lesz
Ha kevés a levegő azt annyiban érzed hogy kissé kevéssé akaródzik az irányváltoztatás. Ha csúszkál, szitál az inkább a túl magas nyomás miatt szokott adódni. A 2.1-2.3 az bőven jó, nem szabad többet adni neki.
Nálam.
Ami a motoromon van azt meg nemrég hegeszttettem rézzel mert a tartófüleknél megrepedt a tartály a vibrációtól és eregette az olajat. Ez típushiba.
majd a ringen kiderül
azért 7végén visszacsavarom a futömüvet a gyárira lehet eltekere a tag hátul
Na ezt most mégegyszer...
Ezekkel a gumikkal fülön el lehet fordulni, persze csak a megfelelő aszfalton. Szóval vagy nem az útviszonyoknak megfelelően választottál sebességet és tényleg egy vadállat vagy, vagy valami nagy baj van...
2.3-al tuti nem!
Én a centirozásra is gyanakodnék...
vagy szálszakadás...
pedig ugy megyek lassan hogy a nyugdijas mamik legurulnak az elemes 4 kerekessel ugy hogy közben szokolrádiot halgatnak.....[
Biztos van elfekvőben egy tarcsi rezesbandájuk...
Holnap CO-val megpöttyöltetem,ha nem találok rezesbandit.
Alles in ordnung!
fém a tartály gondoltam holnap meghegesztetem.
nálad milyen van? pörfektli?
és mennyi? érdekel.
tarka1 kuk citromail.hu
kösssszi.
Ami a motoromon van azt meg nemrég hegeszttettem rézzel mert a tartófüleknél megrepedt a tartály a vibrációtól és eregette az olajat. Ez típushiba.
viccet félretéve Ebayen vagy valahol érdemes ahsználtat keresni? vagy egy új mennyi lehet?