Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZia keresd Pubecet egy ugyanijen tuonoval szab .Ő igen. FActory pro eprom ja van ha jol tudom
Valaki cserélt már nyitott dobhoz Epromot régebbi RSV-n vagy Tuono-n?
szia nem! nem nagy gyári 190es méret van van hátul. most a slickek meg 180as és az elök is cserélvce lette a hátsokkal együtt természetesen
A képeid alapján: nem nagyobb az a hátsó gumi a kelleténél?
még nincs peremen söt... hát lehet nem közuton kéne tolnom de nem vagyok májer....... ahol nekem inog ott többel is elfordulnak utcai papuccsal nem nagyon de szitál sztem el van tekergetve a hátulja meg mintha az eleje is le lenne ersztve pár cmt- kormány
majd a ringen kiderül
azért 7végén visszacsavarom a futömüvet a gyárira lehet eltekere a tag hátul
Heee?
Na ezt most mégegyszer...
Ezekkel a gumikkal fülön el lehet fordulni, persze csak a megfelelő aszfalton. Szóval vagy nem az útviszonyoknak megfelelően választottál sebességet és tényleg egy vadállat vagy, vagy valami nagy baj van...
vágott de nem pancser nagyon zsir elözönél is volt ijen szitu már nem mertem dönteni azt hittem én vagyok beszari aztán mondtaák iyg ne májerkedjek mert abbol bukta lesz
Jah, vágott slick vagy sima? Mert ha vágott, akkor pancser vágástól szitálhat bizony.
Ha kevés a levegő azt annyiban érzed hogy kissé kevéssé akaródzik az irányváltoztatás. Ha csúszkál, szitál az inkább a túl magas nyomás miatt szokott adódni. A 2.1-2.3 az bőven jó, nem szabad többet adni neki.
Nemszitálhat..
2.3-al tuti nem!
Én a centirozásra is gyanakodnék...
vagy szálszakadás...
Akkor megtekergetem 7végén nem e tekete el az elözö tulaj a gyárirol. lehet az a bibi de mindenki azt mondja kevés a luft
Akkor ott a futóművel lesz gond vagy bármi mással.
hy kenyer! te nekem ez a metzeler racetec slick elöl 2.1 el hátul 2.3 is szitál kanyarban a hátso hogy mész te vele utcán 1.9 1.9 el bmeg?

pedig ugy megyek lassan hogy a nyugdijas mamik legurulnak az elemes 4 kerekessel ugy hogy közben szokolrádiot halgatnak.....[
Tűzoltózenekarral kapcsolatban zargasd Tornyit!
Biztos van elfekvőben egy tarcsi rezesbandájuk...
Akkó az nem köll.

Holnap CO-val megpöttyöltetem,ha nem találok rezesbandit.
hornung? ismerem. akksikat árul.
Rézzel hegeszttesd meg oszt jónapot. Amit nálam van a trotty-rotty. Kicsit ki kellene vasalni
Helló Zsófi papi!
Alles in ordnung!
nekem középen van egy icipici repedés. egyszer eldőlt a bal oldalára,gondolom akkor repedhetett el.
fém a tartály gondoltam holnap meghegesztetem.

nálad milyen van? pörfektli?
és mennyi? érdekel.
tarka1 kuk citromail.hu

kösssszi.
Nálam.
Ami a motoromon van azt meg nemrég hegeszttettem rézzel mert a tartófüleknél megrepedt a tartály a vibrációtól és eregette az olajat. Ez típushiba.
rsv olajtartály valakinél elfekvőben?

viccet félretéve Ebayen vagy valahol érdemes ahsználtat keresni? vagy egy új mennyi lehet?
Kár, hogy azokból a régi jó dolgokból nem maradt semmi!