Segítsetek inkább nekem!Az a problémám,hogy van egy KBC VR1-es full króm sisakom a superzone forgalmazza náluk vettem de egyszerűen nem hajlandók nekem tükrös vagy fekete plekót hozzá szerezni sőt már annyira utálnak,hogy állandóan kérdezgetem őket hogy van-e vagy valami,hogy már a mailjeimre se válaszolnak! Nem -e tudnátok honnan vegyek hozzá vagy nem-e valaki tud vagy valakinek lenne?Mert már tök el vagyok kenődve ettől a lehetetlen magyar hozzáállástól!
Lehet azért nem tudsz feltölteni képet mert túl nagy a felbontás és nem fér fel több kép.Át kell konvertálni vagy a fényképezőt 1 megapixel körülire állítani.Törölni le a képekből aztán a kisebb felbontásúbol többnek kéne felmenni.
Képeket majd pótolok,de a 10w50 jobb mint a 15w50 nem?Elvileg többet is elgurulna ha nem eszi meg.Egyik haveromnak GSXR 600-asa van és neki a castrol 10w50 et eszi a gépe, az IGOL-t meg nem 4ezer alatt 1lityit castrolból bevágott most cseréli le.Na de ez csak egy példa. A falco csipeget olajat?
Hú a kezelési és alkatrész katalógus nagyon kellene még meg is hálálnám,még innánk is rá majd.A neten találtam csak nem magyarnyelvű az útmutató aztán nem igazán tudom használni.Köszönöm szépen előre is segítséged.
Az adatlapodon csak egy kép van a Falcoról, ezt sűrgősen pótold, mert nagyon tetszik sárga színben
Nekem Castrol Power1 Racing olaj van benne (10w50). Tudom, hogy vékonyabb, mint a belevaló, de sűrűbben is cserélem.
A szervízkönyv nem szól a vezérműláncról, csak a szelepekről 15000km-enként. Direkt megnéztem, mert nem emlékeztem rá, különben már holnap kaptam volna szét a blokkot, ha már kellett volna cserélni Azért ott már nagy gáz van, ha a hengereket is le kell szedni...
Hali márkatárs!
Én a falcomba ipon 15.5 részszintetikus 15w50 olajat tettem!
De az a lényeg: rész szinti,és15w50 legyen!A márka az már más kérdés !
Miért nem tudok én a gépemről feltölteni anyagot ?
Na mindeggy ,ha érdekel van kezelésim,és alkatrész katalógus! mail címre elküldöm ,ha kell!
Az egy liter viszont még egy periódus alatt is sok lenne, az a suzuki nagyon kilehet már.
Mail megérkezett?
Nekem Castrol Power1 Racing olaj van benne (10w50). Tudom, hogy vékonyabb, mint a belevaló, de sűrűbben is cserélem.
A szervízkönyv nem szól a vezérműláncról, csak a szelepekről 15000km-enként. Direkt megnéztem, mert nem emlékeztem rá, különben már holnap kaptam volna szét a blokkot, ha már kellett volna cserélni Azért ott már nagy gáz van, ha a hengereket is le kell szedni...
Én a falcomba ipon 15.5 részszintetikus 15w50 olajat tettem!
De az a lényeg: rész szinti,és15w50 legyen!A márka az már más kérdés !
Miért nem tudok én a gépemről feltölteni anyagot ?
Na mindeggy ,ha érdekel van kezelésim,és alkatrész katalógus! mail címre elküldöm ,ha kell!