Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Karesz.
Ilyet keresel? Nekem sem ártana egy pályára....
Aprilia RSV alkatrészek http://www.robogohaz.hu/index....
Szia karesz vok szeretném segítséged kérni!Ha megtisztelnél vele látom te értesz az olasz gépekhez.Most vettem APRILIA sl 1000 FALCO-t 2002-es 37000km, csak nem kaptam hozzá semmit most van folyamatban a forgalomba helyezése olasz volt.Milyen olajat rakjak,vezérműlánc csere mikor kell meg ilyesmik érdekelnének ha segítenél előre is köszönöm ! Karesz
Sziasztok!
Tud valaki segíteni,hol vegyek rsv-re lánckereket? Ma.
nemtom melyikre havernak van egy ilyen RSV-je neki a "nagy Akra" progi van fent rajta,ő tette fel(aprilia szervizben melózott mig meg nem szünt), ugyan az a rendszer és az övé sokkal jobban szól - megy valoszinünek tartom, hogy az enyémen a gyári lehet
Ahhh FAKK

Vakolunk basszus!Megyek is nyomatom a majter témát!
Üdv arcok
A 12 gyári progira gondolsz? Az injektor vezérlő progikra?
nekem egyenlőre az is jó volna ha kitudnám deríteni melyik akra progi van a gépesen aszongyák sokat számít.
Ár is van?
Csáó! nem valami elektronikai szarság lehet?
http://www.motostyling.hu/a77/...
Ők és még natixék is foglalkoznak rsv-k izmosításával!
tiszteletem kolega! hogy csavartál ki ennyi lovat a masinádból?
nyélgázadásnál torpan, és rövideket szaggat a motorom 7ooo és 9ooo fordulat per perc között... segítség! üdv atis
szavasztok! rsv 2oo6-os vagy újabb... papír nélkül? pályagépnek, vagy eladni szerbiába. infó kéne...
Na arra én is kíváncsi leszek Jólesz az csak vigyázzatok magatokra !Haverom is hogy járt....tepert haza este sötéttel az új gixivel oszt ki elé egy őz ...úgy össze csukta a gixit,hogy kiszakadt az eleje!Nagyon sajnálom szegényt:(
Taresz hátsó lánckereket megsasoltad?
Tenx! Valóban nem annyira vészes, és optikai csalódás sincsen. Az idei szezonban így marad, mert már végre motorozni akarok, majd télen ki lesz egyenesítve meg optikailag rendbe téve. Alig várom már hogy mi lesz 25 km után....
Nem is oan rossz ez a taliga főnök! Ezen legalább látszik hogy motoroznak vele
ez kész
Faszt olasz bontót keress fel a csavarok fel vannak náluk szaporodva lehet el kell menni és durizni
meg mintha az egész hátulja.....odébb....érted....mintha.
te! Az a balos kipuff tényleg ilyen f@szul áll,vagy csak optikai csalódás?
Ez volt akciós áron, de nem veszélyes a külleme sem, majd apránként helyrepofozom....
na jóvan akkor! csak arra vigyázzá' , hogy a állapottya csak javuljon! amugy nem csúnya darab, csak kicsit csálé
Így érkezett dizájn centeresen...