Szia karesz vok szeretném segítséged kérni!Ha megtisztelnél vele látom te értesz az olasz gépekhez.Most vettem APRILIA sl 1000 FALCO-t 2002-es 37000km, csak nem kaptam hozzá semmit most van folyamatban a forgalomba helyezése olasz volt.Milyen olajat rakjak,vezérműlánc csere mikor kell meg ilyesmik érdekelnének ha segítenél előre is köszönöm ! Karesz
nemtom melyikre havernak van egy ilyen RSV-je neki a "nagy Akra" progi van fent rajta,ő tette fel(aprilia szervizben melózott mig meg nem szünt), ugyan az a rendszer és az övé sokkal jobban szól - megy valoszinünek tartom, hogy az enyémen a gyári lehet
Na arra én is kíváncsi leszek Jólesz az csak vigyázzatok magatokra !Haverom is hogy járt....tepert haza este sötéttel az új gixivel oszt ki elé egy őz ...úgy össze csukta a gixit,hogy kiszakadt az eleje!Nagyon sajnálom szegényt:(
Tenx! Valóban nem annyira vészes, és optikai csalódás sincsen. Az idei szezonban így marad, mert már végre motorozni akarok, majd télen ki lesz egyenesítve meg optikailag rendbe téve. Alig várom már hogy mi lesz 25 km után....
Tud valaki segíteni,hol vegyek rsv-re lánckereket? Ma.
Vakolunk basszus!Megyek is nyomatom a majter témát!
Üdv arcok
http://www.motostyling.hu/a77/...
Ők és még natixék is foglalkoznak rsv-k izmosításával!