Tudok egy-két külömbséget. A fesoroltakon kívül a leglátványosabb külömbség az új első Öhlins teleszkóp radiális féknyeregfelfogatással és az OZ felnik színe aranysárga lett (csak az R változatnál!). Ezen kíyvül a belső áttétel is változott, 1-2-3 fokozat. Vázat és a lengőkart feketére fényezték. Ha visszalapozol pár oldalt, találsz egy képet egy 2003-as gépről egy csajszival. Ott láthatóak a föbb külömbségek.
Akkor keresek gyorsan speciális csavar boltot, ahol csakis speciális csavarokat árulnak. Ha ott sem találok, akkor kénytelen leszek a NASA bólyi kirendeltségével beszélni, hogy gyártasson már le nekem röpke 24 db titán ötvözetű speciális karimájú csavarocskákat imbusz fejecskékkel...
Hali zocanó1!
Az biztos,hogy a tonyó kényelmesebb,de a nyakizomra rá kell edzeni az tuti !A mikor az sv-cseréltem,én is kipróbáltam a tonyót és az rsv-t is,de végül a falcó maradt mint egészséges kompromisszum !V,szinű marad is egy darabig!
Na megyek nagykaput festeni !
ha az olajcserét lefelé tolod akkor senkinek nem lehet kifogása ellene....sőt. tehát ma garanciádba nem szólhat bele. a hozott olaj más kérdés, nem mindenki fogadja el..
én az olajcserét megcsinálom otthon (mondjuk már nem garis) a nagyobb dolgokat meg a suz.ki nívó(veszprém) rendbeteszi.
Engem lehet, hogy érdekel. Írj, nekem ide: mudriimre@gmail.com, hogy milyen ez a kormányteló. Fotót is küldj! Remélem megegyezünk.
Üdv.
Úgy 2 hete:
link
Még mindig megvan a kormánygátlóm RSV/TUONO-ra!Új!Nem kell senkinek?
esetleg indexkapcsoló
maj mekkérdezem itt mennyié van.
dobhatnál képet a plusz cuccokról....
helyesen: tehát a garanciába...
Az biztos,hogy a tonyó kényelmesebb,de a nyakizomra rá kell edzeni az tuti !A mikor az sv-cseréltem,én is kipróbáltam a tonyót és az rsv-t is,de végül a falcó maradt mint egészséges kompromisszum !V,szinű marad is egy darabig!
Na megyek nagykaput festeni !
én az olajcserét megcsinálom otthon (mondjuk már nem garis) a nagyobb dolgokat meg a suz.ki nívó(veszprém) rendbeteszi.