Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dino! így vetted kissé viseltesen sallangokkal vagy neked sikerült kreálni rá ezt a kis átalakitást?
Üdv. Töti!

Engem lehet, hogy érdekel. Írj, nekem ide: mudriimre@gmail.com, hogy milyen ez a kormányteló. Fotót is küldj! Remélem megegyezünk.

Üdv.
Pár kép Figaróról, és a sallangokról..
Igen. tudjuk,hogy elmarad..
Úgy 2 hete:
link
A szekszárdi kereskedő ma hívott, hogy elmarad a június 5.-ei Aprilia nyílt nap a Hungaroringen. Ti tudtok valamit?
Tudok egy-két külömbséget. A fesoroltakon kívül a leglátványosabb külömbség az új első Öhlins teleszkóp radiális féknyeregfelfogatással és az OZ felnik színe aranysárga lett (csak az R változatnál!). Ezen kíyvül a belső áttétel is változott, 1-2-3 fokozat. Vázat és a lengőkart feketére fényezték. Ha visszalapozol pár oldalt, találsz egy képet egy 2003-as gépről egy csajszival. Ott láthatóak a föbb külömbségek.
Már olcsóbb !
áááá,annyiért nem.
Üdv!
Még mindig megvan a kormánygátlóm RSV/TUONO-ra!Új!Nem kell senkinek?
Ki keres talál, s lám ingyenesen találtam 20 darabot elfekvőben egy márkatársnál helyben..
aprilija márkakereskedés. nem hiszem,hogy hitelt kéne felvenned,hogy meghozzák.
Akkor keresek gyorsan speciális csavar boltot, ahol csakis speciális csavarokat árulnak. Ha ott sem találok, akkor kénytelen leszek a NASA bólyi kirendeltségével beszélni, hogy gyártasson már le nekem röpke 24 db titán ötvözetű speciális karimájú csavarocskákat imbusz fejecskékkel...
ÉN MEGMONDTAM.
Egyik sem. Ahogy elnéztem elég speckók ezek a redvás csavarok, így a csavarbolt felkeresését ki kellett iktatnom.
te figyi...kormánygátló nincsen?
esetleg indexkapcsoló
Remélem ma sikeresen tudom teljesíteni. Amik vannak: komplett blokk szelepek, hátsó R felni piros, és lom....
láttam a képeken.

maj mekkérdezem itt mennyié van.

dobhatnál képet a plusz cuccokról....
Akkor felajánlásokat várok, mert 4 db csavarral van jelenleg felfogatva az összes idomom..
tehát ma garanciába....

helyesen: tehát a garanciába...
nagy része nem sima csavar (asszem idomonként csak 2 db ami metrikus) ,hanem ilyen gyorscsavi féle. úhhogy szerintem echte aprilia....
Hali zocanó1!
Az biztos,hogy a tonyó kényelmesebb,de a nyakizomra rá kell edzeni az tuti !A mikor az sv-cseréltem,én is kipróbáltam a tonyót és az rsv-t is,de végül a falcó maradt mint egészséges kompromisszum !V,szinű marad is egy darabig!
Na megyek nagykaput festeni !
Olcsó csavarokat az idomokhoz sima csavarboltból?
ha az olajcserét lefelé tolod akkor senkinek nem lehet kifogása ellene....sőt. tehát ma garanciádba nem szólhat bele. a hozott olaj más kérdés, nem mindenki fogadja el..

én az olajcserét megcsinálom otthon (mondjuk már nem garis) a nagyobb dolgokat meg a suz.ki nívó(veszprém) rendbeteszi.
hali...