veszélyes mutatvány az biztos nekem a szerencsétlenségem egyben a szerencsém is volt mert ugye a vizes talaj kíméletesebb! inkább csak zúzódások lettek meg a csuklóm a vállam meg a nyakam húzódott meg! A két térdem meg feldagadt főleg a bal érzem,hogy lötyög a víz benne!
Szia ! Most nézem az adatlapodat, elég közel vagy hozzám azon gondolkodom, lehet kicserélném a mocimat egy rsv-re de elöbb megnéznék közelebbről egy ilyen vasat. Esetleg lehet arról szó, hogy megsasolom a gépedet ? És felhomályosítanál mire figyeljek oda?
Sziasztok nem hálistennek nem a motorokkal!Hanem Dirt bringázás közben! Meló után munkatársam eltalálta hogy menjünk ki a strandra megnézni a felhozatalt!Azután elkezdtünk sörözni...majd egy kibaszott nagy zuhancs lett nagyon megáztak a Bringák de már amúgy is le le járós volt az egyik kormánymarkolat!De mivel söröztünk tök megfeletkeztem róla.....!Majd az eső után kitaláltuk,hogy kimegyünk dirtözni majd az egyik meredéllyen mikor ereszkedtünk a megázott markolat lecsúszott egy az egybe és autómatica a másik kormányvégre került a súlyom és azonnal fejre buktam! Olyan 45 50-nél kb! ráadásu a csapás épp egy töltött betontörmelékes kisútba torkollott amelyre még épp ráestem!Persze ugye munkába indultunk és nem vittünk védőfelszerelést!:( De szerencsére van egy pár bejáratott mankóm azzal ma már el evickéltem ithon!Ja meg szerencsére még a fejem elé tudtam tenni a kezeimet!Úgyhogy ez van!Haver lefagyott azthitte szét megy a fejem!Szerencsére nem! Vigyázzatok magatokra!Üdv!
na most értem haza..... kitisztultam,.... meg kimosdottam a vérből!jó lezuztam magam pedig csak dolgozni imndultam!Holnap nem kell bemenni az már biztos!
Itt megadom a számom, és perszehogy perssze
Mi van zsocano1!Miden ok ?
mi történt?
Amúgy:
Nálunk két rsv van a városba az egyik olyan mint a tiéd!Hirtelen azt is hittem,hogy te vagy az!