Aszalósék elérhetőségét ( ) és hogy helyileg pontosan hol vannak árulja már el aki tudja, mert nem találom hiába keresem. Nagyon kéne, amit nagyon megköszönék!
Hali!
Nem kerepel,tekeri mint állat ,csak nem indúl de még annyira sem,hogy pöffenne egyet csak tekeri!Az indító relét már kicseréltem és az önindító is fel lett újítva!:-( Még azt vettem észre,hogy amikor ezt csinálja az első indításnál megtorpan az indító mint mikor sok gázt adsz indításnál és lenulázza a műszerfalat!
Hali elsőre én is relére gondolnák ha nem hajt elég gyorsan (erősen)nekem volt hasonló problémám csak robogón, keresd meg a relét óvatosan vedd le a műanyag fedelét nézd meg nincs e beégve az érintkezője vízpapír csissz aztán tömítőanyaggal rakjad vissza a műanyag fedelet. Ha nem ez a baja akkor valami elektronika lessz.
Hi
Ez egy zsír új Öhlins gyári(Aprilia) csomagolásában kifejezetten
RSV/Tuono-ra 2004 ill.2005-től,tehát az újabbakra!Szereléke is benne
van(két csavar+távtartó).Adapterrel más mocira is jó,így csak ezekre.Ez az ami gyárilag is van az RSV
Factoryn.(Asszem 16 fokozatban állítható!)Új ára 100 fölött van,én 60-ért árultam.Ebből azért még engedek egy kicsit,ha
komoly.
Sziasztok !Egy kis segítségért fordúlnék hozzátok!Nemrég vettem egy 2000-es évjáratu rsv mille r-t31000 km-el és minden rendeben is van a géppel jól megy szép a hangja nem füstöl csak néha csinál olyat,hogy leállítom és nem hajlandó újra beindúlni csak miután lemerítette az akksit a sok indítózás,ez után ha feltöltöm az akksit vagy bebikázom pöccre indúl és egy jó darabig nem is jelentkezik ez a dolog!Ha valakinek van ötlete kérem írja le,ja az alapokat átnéztem :kábelek ,csatlakozók,akksi!Előre is köszi
az jó kár hogy nem tudtam hamarabb! Most már az a baj hogy nem csin a számból segget!De még akarok majd egy pár dolgot még mert ezek ungarise motorosboltosok nagy betyárok !És tényleg csak kíváncsiságból mennyiért jutna el pestre ha te hoznád csak hogy tudjam mennyi az ő nyeresége!itt van a tétel megnéznéd?
Hogyan? :) Engem is érdekel, de eddig semmi jó megoldást nem találtam az ebayes vásárlásra. Az Eurocentel hozattam már haza pár dolgot, de nagyon lassúak és egyszer át is vágtak volna, ha nem kérdezem le a DNS whois rekordjukat és innen meg nem tudom a lakcímét a srácnak...
Nem kerepel,tekeri mint állat ,csak nem indúl de még annyira sem,hogy pöffenne egyet csak tekeri!Az indító relét már kicseréltem és az önindító is fel lett újítva!:-( Még azt vettem észre,hogy amikor ezt csinálja az első indításnál megtorpan az indító mint mikor sok gázt adsz indításnál és lenulázza a műszerfalat!
Ez egy zsír új Öhlins gyári(Aprilia) csomagolásában kifejezetten
RSV/Tuono-ra 2004 ill.2005-től,tehát az újabbakra!Szereléke is benne
van(két csavar+távtartó).Adapterrel más mocira is jó,így csak ezekre.Ez az ami gyárilag is van az RSV
Factoryn.(Asszem 16 fokozatban állítható!)Új ára 100 fölött van,én 60-ért árultam.Ebből azért még engedek egy kicsit,ha
komoly.
És ez általános probléma
30
http://cgi.ebay.co.uk/black-vi...|301%3a1|293%3a1
|294%3a30
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ő nagy ebay mumus