az rsv-n rövidebb az 1-2 mint a tl-en. nagyon hamar leforogja magát.
mondjuk a súlya az tetszik,hogy ennyivel könyebb. a tl alatt majdnem besz@rtam ha tologatni kellett....
nekem is zajos nehéz is megszokni de ha ilyen akkor ilyen amugy nekem a TL-nek jobban tetszett az áttételezése, valahogy jobban lehetett vele városban boldogulni, forgolódás szempontjából az nehezebb volt, viszont kisebb volt a fordulási ive mint az RSV-nek, de majd megszokom, és szeretem
na ja , a TL-en sem volt élmény 3000 fordulat körül kanyarogni esetleg körforgalmazni. rángatott mint állat.
Az rsv nem csinálja...mondjuk van köztük pár év....fejlesztés stb.
Ez nem az első ilyen mille ennyi km-el. Ráadásul ez is angol. Nem motoroznak az angolok, csak megveszik ezeket a csúcs gépeket aztán eladják 6 évesen?
A hang miatt szerintem nem kell izgulni, én is lesápadtam, amikor visszaraktam a gyári dobokat vizsgára, de hozd el egyszer euroringre, majd meghallgatjuk :)
Hali szerintem valami vezérlő elektronika probléma is lehet nézd meg van e szikra olyankor de ez már szakembert igényelne a továbbiakban.Amikor nem indul kösd le az aksit pár percre aztán vissza utána lehet hogy elfelejti a hülyéskedést.
Hello mindenkinek!1 hete vettem egy 2003mas RSV MILLE-t.8000km-rel.Az a helyzet hogy alapjaraton teljesen szep a hangja,de 3000-3500as fordulatnal gyenge zorges jon elo a blokkbol.Ez normalis,vagy nem?Ez az elso V2 esem.
Nekem a hagymás tejfölössel durrogott a legjobban, a paprikástól meg ment mint állat...