Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lays vagy Chio érdekel?
Nekem a hagymás tejfölössel durrogott a legjobban, a paprikástól meg ment mint állat...
nem tudják amúyg véletlenül hol lehet olyan csipszet kapni a Falcomhoz amitől kicsit RSV-sebb lesz a teljesitménye?
Ezzel osztom a véleményed ...szerintem se jó vele városban!Negyed óra 20 perc max de lehet csak puhány vagyok!:)
Ezt halgasd meg milyen hangokat ad ki magából!

Ja és nyugodj meg!
http://www.sportmotor.hu/motor...
20 is a vége, tessék aktívan részt venni!
jaja , én se vagyok egy hatalmas teremtmény , elég volt toszogatni
piont azokat a napokat szúrtad ki amik nem jók.
ancsinál júni végét mondtál....nekem az 25 és utána....
az rsv-n rövidebb az 1-2 mint a tl-en. nagyon hamar leforogja magát.
mondjuk a súlya az tetszik,hogy ennyivel könyebb. a tl alatt majdnem besz@rtam ha tologatni kellett....
nekem is zajos nehéz is megszokni de ha ilyen akkor ilyen amugy nekem a TL-nek jobban tetszett az áttételezése, valahogy jobban lehetett vele városban boldogulni, forgolódás szempontjából az nehezebb volt, viszont kisebb volt a fordulási ive mint az RSV-nek, de majd megszokom, és szeretem
Ez nem csoda Tesó!
Nálad mindig van valami!
Tittelett Mindenkinek!
Nekem hirtelen gázadásnál van valami blokk hangom, de ezek szerint normális. Tarcsi Bóly party remélem belefér!
na ja , a TL-en sem volt élmény 3000 fordulat körül kanyarogni esetleg körforgalmazni. rángatott mint állat.
Az rsv nem csinálja...mondjuk van köztük pár év....fejlesztés stb.
Hát hol láttad? Attól függ.
nekem volt VTR és SV is az SV nemcsak zörgött még ráncigált is azon a fordulaton.. ez V2 es sajátosság..
hello

ez a gép az olasz papiros 2002 es amit 740 be hirdettek? nagyon szép.. én is ma vettem egyet az fekete és 2000 res
A TL is zajos volt. nem lehet (szabad) sor 4-el összehasonlítani.
Natessék. Pedig az egyel újabb blokk.
enyémből is jönnek furcsa hangok,de 6000 felett elhagyja.
A V2 ilyen!
Ez nem az első ilyen mille ennyi km-el. Ráadásul ez is angol. Nem motoroznak az angolok, csak megveszik ezeket a csúcs gépeket aztán eladják 6 évesen?

A hang miatt szerintem nem kell izgulni, én is lesápadtam, amikor visszaraktam a gyári dobokat vizsgára, de hozd el egyszer euroringre, majd meghallgatjuk :)

Itt követheted, hogy mikor megy az apriliás galeri:
http://www.rsvforum.com/forumH...
Elképzelhető,amint megint jelentkezik a probléma kipróbálom!
Köszi !
Hali szerintem valami vezérlő elektronika probléma is lehet nézd meg van e szikra olyankor de ez már szakembert igényelne a továbbiakban.Amikor nem indul kösd le az aksit pár percre aztán vissza utána lehet hogy elfelejti a hülyéskedést.
Hali hát ja abban a fordulattartományban furcsán muzsikál az enyém is, szerintem normális.
Hello mindenkinek!1 hete vettem egy 2003mas RSV MILLE-t.8000km-rel.Az a helyzet hogy alapjaraton teljesen szep a hangja,de 3000-3500as fordulatnal gyenge zorges jon elo a blokkbol.Ez normalis,vagy nem?Ez az elso V2 esem.
Üdv.
Valaki tud nekem segíteni esetleg egy kuplung kar ügyben?
2005 factoy-ra"bontottan"Minden megoldás érdekel...
sziasztok! akradobok érdekelnének a masinámra. üdv atis