Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szobaszánkó és nagy pusszeró a libás részlegnek!
A Duki optikailag csúnyábbra sikeredett, komplett kuka volt a maga 8000 Kmerével, az RSV blokk cserés, így most van egy járatós 4 éves Factorym...
na léptem kiskölköt altatni

jó éjt.
bassssszki......
Cementet remélem nem felejtetted ki belőle!
Üdv Zsolt! Zsivány az a Duki! Egyébként kényelmesebb a RSV-nél?Meg vagy vele elégedve?
háő nem motorrikussan mindakettőt?
kis pénz, kis beton.
holnap folyt köv...
Duki optikailag, RSV motorikusan. A félidőben 2:0 volt az olaszok javára, de most fordítok.
mindkettőt motorikusan. az api ment alatta 26 km-t és kifeküdt a blokk, a ducin meg elszakadt a lánc és szétcsapta a blokkot.
Enyém is ilyen volt. Ha gurulásban nem tettem N-be, tarthattam azt a k..va kemény kuplungot az indulásig. De így is imádtam...
Gyors befejezted amúgy a betonozást.... Nem sz@rozol!
kamion mondod? Neemááá....:OOOO Oszt hogye sikerűt a dolog?Motorikusan avagy optikai tuningosan?
nem....egy ducati 999-et meg egy rsv-t.
Áhhh akkor egy igazi vadállat úrral van dolgunk! Fasza Két tl-t vágtá gajra? :OOO
Egy kicsit elmegyek paradicsomot karózni és mire készen vagyok itt pörög az élet. Királyság a kép, tehetségedet lassan forintosítani is lehet... TL projekt tavaly volt, és 2 V2 es lenullázása is, majd egy év pihi, no figaró, no fésű a far zsebben, és pénteken elérkezett a gépkönyvről szóló Itáliánszka konstrukcijá garázsomba kissé leharcolt állapotban. Röviden, de nem hosszan kb ennyi. Most műszaki, lánc, sárvédő, és már meg is dönthetem az Olasz gépekkel megtett eddigi legnagyobb távolságokat....
Most betonozniiiiíííí? Ilyenkor már sörözni kell
Annyira jó, hogy elmegyek miatta betonozni....
Adidas amigók.

Na végre sikerült felrakni!

Na milyen? Szerintetek tehetséges vagyok?
ennek vagy kipuffogója nincs vagy sárhánnyójja....
de csinos.
hol a kép? és hogy csináltál dino gépéről képet?
dingó régi motoros és szerintem (a távolsáh miatt nem a legjobb,de) barátok vagyunk. még a tl-es korszakból.
de itt is segítőkész mindenki, ami általában igaz a motorosokra.
Dino csináltam neked az rsv-d ről egy képet ! Szerintem annyira jó lett hogy ki is tudod rakni az adatlapodra ...Igaz Tarka ? Mire jók a fórumos spanok!Segítenek ha baj van!