Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gúd mórning!
Egy economy-fightertől ez is haladás brádá
Nem születhet mindenki GP-pilótának...
igen, azokat kérdezel.
Hi Allz!
Ajánljatok már nekem olyan márkakereskedést, ahová - kizárólag a még meglévő garancia megtartása végett - elguríthatnám a vasat.
Le akarom dobni belőle az olajat a kötelező szervíznél (10ezer) hamarabb (most 7ezer), de lehetőleg olyan szervízbe szeretném vinni, ahol nem veszik rossz néven, ha az olajat én viszem.
Minden építő jellegű segítséget megköszönök.
Ha még esetleg tudnátok azt is, hogy ilyen esetben hogy alakulna majd a kötelező szervíz, gondolok itt arra, hogy módosítható-e az olajcsere intervallum v ilyesmi, akkor ennek kapcsán szintén hálás lennék. Lehet, hogy baromságokat kérdezek, de nem tudom rá a pontos választ, rég volt már, hogy szakszervízbe kellett volna mennem...
Hali mindenki...Volna egy szakmai kérdésem, gondolom, ha valaki, akkor ti tudjátok a választ. PONTOSAN mi a különbség a 2002-es és a 2003-as RSV-k között ? ( Farokidom, tankforma stb. azt tudom ) Előre is köszi a segítséget.
Szió Harpi! ...háát igen kényelmetlen meg nem igazán áll jó neki a stílusom......Világ életemben javarészt enduróztam és egyszerűen ezzel a csutka kormánnyal nem úgy tudom finoman szólva terelgetni!A széles kormány nekem teret nyit!Meg ugye állandóan száguldoznom kell hogy ne egye meg a fene a csuklómat! Csak hát annyira szép szívem szakad érte
Hali zsocano1!
Ez a tonyó projekt komcsi ?
Talán-talán kényelmetlen az rsv?
Az a lényeg! Jolvan mester jó csicsit!Áve
A lényeg hogy kész lett, és jól érezzük magunkat benne. Sörre is bármikor nyitott vagyok, most viszont begurítom a vacsora utáni fröccsömet és irány szpáty. Szobaszánkó fór evriwán!
Nekem is volt egy év hogy szarba volt a haza! Végül a falcómon kerek 1 millát buktam!Hosszú lenne elmesélni! Majd egyszer egy sör mellett! Gratulálok a kecóhoz! Tudom miről beszélsz mi is ketten húztuk fel édesapámmal!Kegyetlen.....
Üdv Béla!

Láttam a tihanyi képeket, szép a sárkányod!
Nah igen!Én egyenlőre Tuonoban gondolkodom!Remélem továbbra is bejön az élet és még sok gépcsodával élvezhetem az életet! hmmm
Kezd elfáradni a billentyűzetem
Az 1 évig látástól mikulásig güriztem hogy rendbe tegyem a saramat, és az autóm bónusza is visszaesett pár kategóriát. Nem irigyeltemmama, bár viccsvlmnkét e ghtnbeü.
Öcsém mi vagyol te maffiózó? Nem szarral gurigázol
Egyedül építettem a kecómat, 40 en koordináltak.. Mélyépítés a szakterületem, de nem a temetkezés.
Üdv! A lábamnak kényelmesebb, a kezemnek fárasztóbb. A nagyobb nyomaték miatt könnyebb gyorsan menni vele, kanyarba könnyebben beesik. A Mille futója jobb, kicsivel jobban tele volt karbonnal, s lényegesen olcsóbb volt. De hát aki az olasz V2-esekkel álmodik, annak szerintem a Duki a csúcs.
ejjj baz fater szivesen látna ilyen szakértőket az építkezésünkön! De komolyan lenyűgöz mennyire a toppon vagy ....kened vágod a majter témát 5!
8,8 millával én nyertem, mert megengedhetem magamnak..
Azé hallod jó megjártad! Én a falcomba etettem meg az egész forgórészt! 500-ba került cakumpakk az egész művelet! Mert sajna akkoriba még nem volt ez a blokk bontva
A cement olyan hidraulikus kötőanyag, amelyben a kötő- és adalékanyagok víz hozzáadásával kémiai reakcióba lépnek egymással és a kémiai reakció során meginduló térhálósodás alatt a cementbe kevert egyéb adalékanyagokat az képes tartósan összeragasztani.

A cement elnevezés a római időkig nyúlik vissza, amikor is az opus caementitium kifejezést az olyan (a betonhoz hasonló) falazott szerkezetekre használták, amelyek kőzúzalékból és az azt összetartó égetett mészből készültek.

Kelemen bácsi neje mesélte, hogy kell bele, és hogy ez belső információ Kömívestől....
Jóét nektek!
Sebaj tanultam belőlük. Dukival ezentúl kanyar előtt nem megyek gyorsan, RSV be meg szerkesztek még egy olajpumpát tartaléknak...
cement az mi? Minek az bele tarka te érted miről beszél a csávó?
Wáááá VADÁLLAT
Nekem is spanok állandóan mondogatják te ne vegyé zsoca mégegyszer kisköböst mert neked az nem való!250-es KTM-is :az bírja meg minden ...haverok ....jajj minek vetté ilyet .....de mondopm ez bírní fogja..... De gyors hazavágtam azt is nincs szerencsém a kicsikhez.......Na de ezek kicsik baszod nem ezredesek!