Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg igazad van tarka az adatlapjával kapcsolatban !
Dino akkor nem vágom hogy neked minek Tl hez Factory gépkönyv?
No comment pedig aztán néztem te is ugyanazt küldted ...csak sokkal előbb .... vicces
Természetesen köszönöm neked is Tarka Bari! Auto updáte follow hamarosan, csak a kert előbbre vala.. Szóval bivaly erő kell álló helyzetben, és furcsa, mert Pircsinél finoman érezhető volt az üres.
meg különben is....frissítsd az adatlapodat!
Az enyém is ilyen...
Nekem meg sem kÖszÖnÖd ganÉj?
A enyÉm is ilyen. nagyon finom lÁb kell hozzÁ. nem olyan mint a tl.
Tenx Májszter Úr! 800 km van az olajban, így nem hiszem hogy az lenne a ludas. Kuplung fog rendesen, menet közben sincs gáz, csak amikor megállok és keresem az "N" t..
Ja akkor az a bibi!Vedd úgy hogy ez is a fííílinghez tartozik!
Ennek több oka is lehet és többször is le van írva. Sajnos nehéz visszakeresni, mert ez egy szar fórum.
Az általános a kuplungfolyadék levegősödése. De akár rossz motorolajtól is lehet. Vagy csak egyszerűen elfáradt a kuplungod. Mindenképpen az elsőt nézd meg először, az a legolcsóbb.
Pár jópofa kérdésem van még. A váltóm igen nehezen műxik, vagy csak még nem szoktam meg. Meleg motornál kb 5 perc amíg az ürest megtalálom. Mennyire van ez jelen nálatok, vagy kezdjek egy blokk cserét?
Tenx! Kinyomtatva, lefűzve.... Kicsit megvadított a sztender visszajelző, amit földelés problémának véltem...
Nekem van....minnyÁ keresem.
HÁ' Én sem tolatni szoktam tÖbbnyire....
Nem tudom. Lehet, a sebesség az oka, nem ért utol...
Legények Factory gépkönyve van valakinek elektronikus formában?
ha mákod van az asszony nem olvassa a fórumot (mármint a tiéd)....

és neked miért nem tekerte vissza?
Nekem nem hozta vissza. Csak akkor "mosakodtam meg" benne, ha el kellett nyomni valami idegen parfüm szagát, de az direkt volt...
há' az van rajta,csak az előző gazdi kiherélte.
Ez bizony ilyen! Tegyél fel gyári dörrentőket azok nem gázosítanak el.
Nem gáz, a lányok szeretik, motorszag.
szasz skacok. nektek is visszatekeri az aprilia a kipuff gázt? baszki,leszállok a gépről és olyan szagom van,mint egy hajógépésznek .
nem olyan zavaró de a suzukinál nem volt. mondjuk ott 35 cm-el lejjebb voltak a kipuffok....
Pfvári sárvédő és lánc projektem él még? Lassan műszaki és a tartós Figarózás alapjai lennének...