Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hasonló hülye vagy mint én.
Tudtam, hogy valami ilyesmit fogsz írni...
Még mindig egyformán jár az agyunk....
Köszi!
A webcam-os éneked nagyon jólesett.
Hejj twini!

Bódog szülinápot tarka!
nóta
torta
köszönöm mindőtöknek!

Zseby: sünözöl itten eeee. De azé ugorj:

Tényleg te rajzoltad? Akkor rokitól azt kérem szülinapomra,hogy varrd rá a rajzot a .....mondjuk a.....aaaa......bal lapockájára.

Dino: nem is vagyunk druszák, de azé jólesett.
köszi !
köszi!
köszi!
Hapci börsztdéj Tesó Druszám!
A másodikat én rajzoltam
Isten éltessen Tarka bari!
Tarka! "Adzsessko, tuszé, alavjuuu!"

Születésed napja alkalmából nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!

Tudom, hogy már nehéz ebben a korban, de azé' hajolj csak le:
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...

http://www.youtube.com/watch?v...

Mert ő ilyen volt...
Nemtom miről beszélsz!
Van egy Eladó Factory 1.400.000-ért
ha érdekel valakit esetleg....
Szabályok betartásával tapasztalod.
Pályán természetesen másképpen adom elő.
Tanúm: Kenyér
Igen!

Köszönöm :)
Hali Zoner!
Sikerült űléspúpot venni?
Ha betartod a szabályokat, nem ér meglepetés, csak úgy nagyon unalmas.

Élvezkedésre jó a zárt pálya.
Utálom a fehér aszfaltot, a fényes aszfaltot, az olajos aszfaltot (BKV!), a sóderes aszfaltot (MIXEREK, BILLENCSEK) , meg hasonlók.
Csepelen van pár hely, ahol nem lehet elgyorsulni gumi túlpörgetés nélkül. Fékúton és kanyarban cidris...
De írhatnám az esőben fehér habbal borított közutakat is...
sajna megint volt egy haláleset! ha lesznek zsaruk akkor szorulok lehet nem kéne mennem se E jeles kipuff nincs és még a vágott slick is............................
Gixeren használtam!
nagyon ottvan
Kinek van tapasztalata Metzeler Racetec el? hétvégén már evvel hasitok hátul pedig a kisebbik el 180 as.... áttitolag zsivány......:)
Akkor irány Rohonc...........
Kösz a válaszokat
Én egyszer elfékeztem ilyen aszfalton az elejét .....azt hittem soha nem lesz vége se a guma se a ríííder nem tapad rajta ja és NO1-es égési sérülés!
Én is így szoktam!Oilt ellenőrizni ! Én egyszer úgy jártam a légszűrőről jutott eszembe ,hogy halason voltunk az országos cimboráknál egy sátras bulin mikor feltünt hogy errefelé tiszta fekete földet látni nem is lehet!És 3 nap karézolás után ...mondom lekapom a falcóm légboxát .....és hát mit ne mondjak...horror fogadott! Előtte takarítottam de úgy levolt ülve a légszűrőben mint annak a rendje! "Nem vénnek való vidék" azt meg kell hagyni