Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kenyér, van egy kis gond a fórummal:

kammix@ws-kammix:~$ ping rsvforum.com
PING rsvforum.com (193.23.139.22) 56(84) bytes of data.

És nem válaszol...
Egyébként ha összegyülne némi pénzmag, én is Ducatit vennék azonnal. De lehet, hogy a gyerekprojektre előbb kell költeni
20 év múlva nem fogsz benzint tankolni Szerintem. A mai új autók is maximum 10 évre készülnek, utána használhatatlan lesz mind.

Persze nem a motor kopik el, mint egy ladában, hanem meghal az elektronika

Tehát van 20 éved felkészülni arra, hogy nem V2-es, de még csak pöfögő motorod sem lesz :)
Nem jól érzed. a Kérdés is rossz. A megfelelő nyomás gumiabroncs kérdése. No és persze az is kérdés hogy hidegen vagy melegen...
Pl Dunlop NTEC gumiknak 1,2 bar a hideg nyomásértéke...
Amúgy átlag utcai gumikkal 2.2-2.3 környékével nem lőssz nagyon mellé. A 2.8 az nagyon sok.
Leszarom.

Amúgy annyi baj legyen. A ducati csak nem áll le. (az lesz a következő.....úgy 20 év múlva... )
Amúgy csak ilyenem van:

Aprilia_V990 - Workshop Manual.pdf

Benne van a szét-összeszerelés is.
Az minek? Ha nem dragra akarod kihegyezni, 200e körül kapsz komplett blokkot kevés km-el. (ennyiért a dugókat sem kapod meg)

Ha mégis tetszik az egyenesmotorozás, nemszóltam és sok szerencsét. Ja és szegény motort így elqrni
NA valaki mondja meg mi a tuti guminyomás a millébe? jol érzem hogy elöl valahol 2.5 hátul 2.8 körül lesz a nyerü? utcára.........
Sziasztok! Van egy 2000 évjátatú Mille SP-m és szeretnék hozzá egy blokk szét-összeszerelési kézikönyvet, útmutatot! ha valaki tudna benne segíteni az nagyok király lenne!Köszi elöre is!

A V2 az igazi!
Nah feldobok egy témát: Mit szoltok ahoz hogy nem gyártja tovább a vékettes rsv-ket az aprilia?
hello jó emberek! aki vágja a témát hitsen már vmi infot hol vannak az m7 -en "fénykardok" olyan ami hátulról is le obi van kenobiz...meg hasonlók...(km kő)csók
a sok ex TL-es gyűlik
NYOMD EL NEKEM IS LÉCCI tarka1 giliszta citroma il. hu
hálám üldözni fog érte!
az emailemre jöhet ami az adatlapon van köszi
Van pár vektorgrafikus RSV cuccom, adj email címet és küldöm.
nincs véletlen valakinek egy nagyfelbontású RSV logoja vagy felirata? .
Megtaláltam, 1 órámba telt végiglapozni a fórumot

Működhetne már a kereső, vagy álljanak át Drupalra.
Hello Apriliások!

Igaz-e, hogy Dunakeszin megszűnt a raktár, vagy megint egy rosszindulatú pletyka? Onnan rendeltem már pár dolgot és örültem, hogy nem telt hetekbe, amig ideért, hanem volt olyan dolog, ami volt nekik. Pl kormánycsapágy.

Gyanús, hogy vannak most akciós alkatrészek, de annyira azért nem akciósak :)
csövi!nézd meg a vaterán hátha árulnak,láttam valamelyik nap pár cuccot uj és régi millékhez egyaránt!pl.:hűtőt,üléspúpot,visszapillantót meg stb.:üdv mindenkinek!
Mert miféle is ez a plexi
Ne is hagyd hogy letunyuljon!
sziasztok
szükségem lenne 2006-os mille jobbos lámpára.
ha vki tud akármilyen megoldás érdekelne baráti áron.
köszi a segítséget.
boltba 50 rugó...csak most csak itt 35...de talán alkuképes...
Pacek cucc!
mifír?
Eladó a képeken látható vadonat új karcmentes gerincvédős BOBLBEE motoros hátizsák.

A táska eredeti svéd gyártmány!

Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.

Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...

még nem használtam...minden papírjával együtt eladó

jóval a bolti ár alatt!

ha érdekel a profilomba van az e-mailem...