Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HÚÚ na van már rendszámom szinte új gumim, még egy olajcsere aztán hajrá.
Na akkor azaz amit én is kinéztem ebay-en ZERO GRAVITY megtetszett egyből mert nem olyan lapát formája van mint a puig-nak most olyan 24 25 körül mozog!Nagyon szépen köszönöm!
Köszi az infót, akkor talán tartósabb lesz.
Na, mondom akkor: A plekó Zero Gravity, Dangerék hozatták az Usa-ból, Zsoolti ajánlotta, neki is az van, huszas körül állt meg tavaly.
A trombitán a cégtábla dombornyomott kis lemez, simán rá van szegecselve.
te zrider miféle sötét plexi az a motorkádon? Miféle márka?Persze csak ha publikus!
Szia Z! A Mivv dobjaidon a felirat az matrica vagy lemez?
Ha szeretnéd, készítek róla új fotókat és felpakolom őket. Szerintem is nagyon szép. Baluska, simson jó árban? Tudod...gyorsulni!
Nagyon szép az az RSV a háttérben az utolsó képen. Nem akarsz inkább arról egy fotósorozatot csinálni?
Sziasztok!

Esetleg, ha tudtok olyan skacot, emberkét, aki venne egy szépen felújított simsont, kereshet. 06209308413 üdv.: imre
Na hát majd csak kerekedik valami!
Megnézném én is a Falco testvérét eringen
Oké én benne vagyok!Valamikor csak összehozzuk!
BREAD!
Kösz Bred!
I'm in!
Örülök,hogy gyógyúlsz !
Z cimborám valaga is úgy néz ki mint a csimpáz segge ,de most is visontán nyomja szupermotyóval !ŐRÜLT!
Jó volna már valahol össze cimbizni!Holnap egy hétre elmegyek a Székely testvérekhez,de utánna egy e-ringes napot össze kéne kalapálni! Megnézném mire vagyunk képesek a falco-val!
Ciao harpi! áááá olyan vagyok mint egy szuperhős...

Már csak rózsaszín foltok a multban lévő "gyötrelmes" sebek! Na azért voltak percek mikor nem vigyorogtam rajta ennyire!

R1DER -csupa nagybetűvel. ha nem tudnál belépni
Hali Zsocano!
Remélem nem bicajoztál mostanában!
Hogy vannak a sebeid?
Ne aggódj nem maradtál le semmiről! Punnyadás van!
Hali mindenki!
Most keltem fél a délutáni szenbergésből !Nállunk is esik és 14-fok van!Úgyhogy mindjárt feltépek egy ,úgysem megyek már sehova járművel!
Itt nem sok
Mi a tököm csak nálunk esik az eső mint állat! Hát nincsen itten élet?
Na ez jól sikerült...
Hi!
Mondj egy árat!javascript:smile(document.frmmsg.body,'29
9;);document.frmmsg.body.focus()