Na kíváncsi vagyok mit mondtok majd arra a mocira... Majd kérdezzetek rá a lengővillára hogy miért lett fekete! Amúgy az a bikeman-es Mille R nem elég tuti állapotú ahhoz hogy esetleg megvedd?
Hali firestrom!
Elcuholjuk keddre a körbejárást! Igazából csak akkor cserélném le a falcot, ha tuti állapotú mille-r est találok,/amire szerintem kicsi az esély!/ és beledolondulnék !Jobban hajlok arra ,hogy ezt a szezont még a falcoval motorozzam végig!Nagyon meg kell most gondolni ezeket a csere-beréket!
Nincs vmi melólehetőség kint? Picit kezd kibukni az agyam itthon ......
Jogsival pl. jól el vagyok látva, A, B, C, D, E megvan, tachokártya is, németül beszélek, angol is megyeget, ha esetleg hallasz vmi tutit akkor megköszönném az infót!
haliho ,én Alphen aan den Rijn ban lakom az kb a fele távolság Amsterdám és Hága között van .miért kérded?ja jövö vasárnap Utrecht ben motor börze ,már nyáladzik a szám széle mikor rá gondolok hogy kilesz pakolva az uj RSV4 gép.na de visza térve netán te is itt vagy kint vagy csak ugy kérded .csövi ha tudok valamiben segiteni akor szivesen
Hali firestrom!
A hátsó lengőt szerintem is cserélték,én már beszéltem a tulajjal,nagyon fényezi a gépet !Vasárnasp délelőtt elmegyünk Zriderel körbenézzük,szerintem ez is egy pályázott gép amire visszarakták a gyári idomokat,de azért megér egy körbejárást, !
Igen, ez nekem is feltűnt hogy fekete a lengővillája, mert még ilyet nem láttam, gyorsan rákerestem a bikepics-en hogy hogy is van ez, és valóban a 2003-asoktól volt fekete. Na meg az sem volt oké hogy a dobon nincsen semmi felirat, azért egy ilyen neves gyártónak csak ott kellene lennie a logójának. De leginkább az zavar, hogy bizonygatja hogy nincs visszatekerve a km-órája, mint a többi RSV-nek... Ez olyan, mint a Wilker Hondánál az a VTR, amihez oda van írva hogy "nagyon jó motor, nem volt törve!", de érdekes módon hiányoznak az oldalidomról a Firestorm feliratú matricák... Na majd meglátjuk, 1 hét múlva kiderül mi lesz a VTR-em sorsa, vissza lesz e víve vagy sem, ha visszaviszem akkor új gépet kell keresni helyette.
firestorm!
nem akarok beleugatni, én sem ismerem azt a gépet, de a fényképek alapján az azért megállapítható: a motor minden porcikája 2002-es évjárat, a hátsó lengőkar viszont nem biztos! 2003-tól volt feketére fényezve a hátsó lengőkar és a váz. hacsak nem fényeztette le magának? gyárilag is elég magasan van a lábtartó nem értem minek rá verseny-lábtartó hacsak nem pályázol. a kevés km is utalhat erre. Egy LeoVinci rendszeren meg biztos hogy lenne egy matrica a dobon... mindettől eltekintve szép motor, én biztos megnézném, nincs kizárva hogy penge állapotban van. egy használtmotor esetében amit nem ismersz mindig kritikusnak kell lenni és kevesebb eséllyel nyúlsz mellé. szerintem. én így tettem és jól tettem.
http://bikepics.com/aprilia/rs...
Akkor visznt lehet félreolvastam. az előzményekbe arról volt szó?
Elcuholjuk keddre a körbejárást! Igazából csak akkor cserélném le a falcot, ha tuti állapotú mille-r est találok,/amire szerintem kicsi az esély!/ és beledolondulnék !Jobban hajlok arra ,hogy ezt a szezont még a falcoval motorozzam végig!Nagyon meg kell most gondolni ezeket a csere-beréket!
Nincs vmi melólehetőség kint? Picit kezd kibukni az agyam itthon ......
Jogsival pl. jól el vagyok látva, A, B, C, D, E megvan, tachokártya is, németül beszélek, angol is megyeget, ha esetleg hallasz vmi tutit akkor megköszönném az infót!
Üdv! E.
A hátsó lengőt szerintem is cserélték,én már beszéltem a tulajjal,nagyon fényezi a gépet !Vasárnasp délelőtt elmegyünk Zriderel körbenézzük,szerintem ez is egy pályázott gép amire visszarakták a gyári idomokat,de azért megér egy körbejárást, !
nem akarok beleugatni, én sem ismerem azt a gépet, de a fényképek alapján az azért megállapítható: a motor minden porcikája 2002-es évjárat, a hátsó lengőkar viszont nem biztos! 2003-tól volt feketére fényezve a hátsó lengőkar és a váz. hacsak nem fényeztette le magának? gyárilag is elég magasan van a lábtartó nem értem minek rá verseny-lábtartó hacsak nem pályázol. a kevés km is utalhat erre. Egy LeoVinci rendszeren meg biztos hogy lenne egy matrica a dobon... mindettől eltekintve szép motor, én biztos megnézném, nincs kizárva hogy penge állapotban van. egy használtmotor esetében amit nem ismersz mindig kritikusnak kell lenni és kevesebb eséllyel nyúlsz mellé. szerintem. én így tettem és jól tettem.