Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A falcon 16-41 van gyárilag!Így 247 a vége! igazából nem is az érdekel,hogy mit visz a végére hanem ,hogy mennyire pörög !
Nekem most a 17:42 gyári áttétel helyett 15:45 van. Hááát...
Eléggé megy, de 250nél áll megy így 6.ban a letiltásnál.
Kösz ez jó lessz!Kiváncsi leszek mit változik tőlle! Hétfőn megrendelem!
De
Esjot az egyetlen márka amit én találtam, nekem az van fent, acél lánckerék, jó minőségű német.
www.nagyvas.hu forgalmazza.
Az nekem nem jó!Meló ezerrel !Jut eszembe,Valakinek nincs 15-ös fogaskerékre jó minőségű forrása ?
vasárnap 15 közösen az apriliás brigáddal?
Csa zrider!
Péntek 13?Mehetünk a vectrámmal!
Hali!Az enyém sem indult,akksi már a töltőn.Holnap nem lesz vele gondom remélem...Elhanyagoltam a töltést október óta,megettem!
Reggel nem indult,szétszedtem a relét. be volt égve,de nem számottevően. viszont valahol gáz van a madzagban...indítózáskor csak kattogtatja a relét,mintha nem lenne elég nafta. közvetlen akksiról meghajtva a relét meg pöcc.
majd elmolyolok rajta picit.
baljósan indul a barátságunk.....
Az RSV-be való akkumulátor maximális indítóárama 180A egyébként, vélhetően nem véletlenül
30A-es bizti azonnal lángolna
Az önindító sosincs biztosítva. A rajta szaladgáló áramot jól jelzi hogy nem véletlen van iszonyat vastag kábellel bekötve.
az önindító nincs biztosítva. simán van ekkora áramfelvétele. abból is kiindulva,hogy a 150-est is összeégeti....
Csak utána néztem... A főbiztosíték 30A-os. Ami annyit jelent, ennél nagyobb áram sehol sem lehet a motoron. Számos fogyasztónak csak 15A-os biztosítéka van. Azaz teljesen felesleges 100, 150A-os relé. Most 50A-os van a gépben 1,5 éve, eddig jó.
Hát ez negatív...
Majd írok be németül okosságokat, oszt add tovább
igen
Te Peti!
Nagyon odavagy ezektől a németeltől!
Tuti,hogy minden szentírás amit monitorra vetnek?
Köszi az infót a szimeringről!
Relé:
Hát akkor ezekszerint tök rossz áramerősségre emlékszem, de a lényegy, hogy nem kell bele gyári, teljesen jó a bármilyen másik
A gyári öhlins tömítés helyett méretre pontosan passzol az újabb gixxerek szimmeringje, német fórumokon a tapasztalatok szerint tovább bírja és olcsóbb
Kérdezd villit vagy olvasd el vagy 8hozzászolással lejebb ö 50essel dolgozik én meg 100assal kiváncsi leszek melyik birja jobban
Ha a 150 amperes is szétég akkor sok sikert az 50 ampereshez
Én irtam nekik! 25 a gyári 150A és 3950 az utángyártott 100A de elég az 50is állitolag.. én már rendeltem tölük egy ujat 3950ért holnap jön meg
ja,észrevettem.
annyira nem fontos
írj nekik mailt, a weblapjuk nem sok mindenre jó
néztem az oldalt és csak robogó cuccokat láttam...
az utángy. 100A es és csak 4matyi ujan italmondo.hu