Hogyhogy nemszólltunk?
Tavaj is szólltunk Mindenkinek, mégse jött el Senki, de végül Valaki meg még egypáran csak voltunk
Viccnélkül pfvari szervezte, mi Végbélával mentünk , ott meg össszefutottunk még egy valag TL-es SV-s, Millés pókkal. Ott meg 1ütt bandáztunk, elmentünk egy motoroskocsmába kajálni.
Jöttek még Busások meg mindenféle motorosok, majd mikor a legfaszább volt, aszondták ,h vége oszt lehet tolni hazafele .
Ok! az előző hsz.t meg a képeket megy b@szott berakni
Guma most is van .............vagyis h vót mert Saca+Csabi megvették...... de mire kell lesz neked is ! Most szegesguma kelll!
Szerintem nem februárban lesz, Pfvari szokta szervezni, ha jól emlékszem, tavaly áprilisban volt. Megy a sok Apriliás csóka, néhány SV-s meg Hayabusás, idén remélhetőleg legalább egy Ducati is lesz (sárga), örülnek egymásnak, meg a jó időnek, aztán Almádiban az Aprilia-étteremben kaja.
Én inkább a fűrdőgatyám viszem, és megalakítom a v2rozmárok klubbját !Amúgy én ma is voltam korizni,le kell adni azokat a kilókat amit decemberben sikerült felrántani,mert nem jön rám a bőrruci!
Nem rajtam szokott múlni, ha van pár plusz fok tolhatjuk neki!
Am lesz februárban vékettő tali Tihanyban, ha jössz te hozod hátizsákban a korit én meg a fakutyát
Valahol olvastam, hogy 2002-ben módosítottak az RSV-n több dolgot is, az előző szériához képest. De most nem találom azt az oldalt. Nem tudja valaki véletlenül hogy mik ezek, mert már elfelejtettem...
A te motorodat 1.100.000Ft ra hirdeted igaz? Én azt mondom hogy 700.000Ft van a két járgány között. Tehát ha jol számolok akkor 300.000Ft áll közted és közöttem. Az már nem sok. Föleg hogy tudom hogy én nagyon jo árban adom a kocsit. Öszinte leszek veleg az autot nem használom mert nem vagyok otthonés van rajta egy kis hitel amit fölöslegesen fizetek. Örülnék ha megmaradna havonta az a énzem ezért adnám annyiért.
Rendben. Beszéld meg de én ez az auto elött olyan hibába estem hogy vettem elötte egy kisebbet ami annyir anem tetszett mert nem mertem beválalni de egy kicsit megjártam mert a régit olcsóbban kellett eladnom meg és igy oda lett egy kis pénzem. Itt van még egy kép hátha segit.
Ez hiba mert tetszett a motorod bagyon és ha hiszed ha nem pont ilyen szinbe kerestem. Meg van egy piros Rsv.m nekem is. Hát figyi gondold meg mert valahpgy hátha meg tudunk egyezni igazábol egy elfogadhato különbség kell nekünk.
Berágtatok Csikánó
Nekem mindegy mikor lesz, csak legyen!