Én továbbmentem hibás fékkel, Te nem...
Ki félti jobban a motorját?
Meg hát megigérted a géped uj tulajának ha nemvigyáz rá kiütöd! Mi ez ha nem bizonyíték;)
Beszéltem vele, aszonta, hogy rossz cuccot küldtek! Majd alakul! Öcsém cross gépével fogom nyomni, aztán majd vmi frankó gépet veszek pár év múlva! De kinézek majd, amikor nyomjátok neki!
Kocsit? Öreg hiba! Ja pont a kanyarodás miatt mondtam a 600-ast!
ÁÁÁ semmi tanulnom kéne, mert holnap vizsgázok, + másnapos is vagyok....
A superlotyóm meg még mindig Petinél van , padig kimentem volna egy kicsit havazni...
Dave Te BÚZA! Csak eladod? Csak fostalicska gixer kell? /Bocsi Suzukisok./ Örülhetnél hogy van egy fasza motorod.... Nem akarok beledumálni, de ha veszel, elég egy 600-as....
Hát nehéz döntés, sok infót szedegettem már össze a motorokról VTR vs RSV ügyben. Sajna nehéz objektív válaszokat összegyűjteni a felhasználóktól, mindenki a saját lovát dícséri, a VTR-esek a VTR-re esküsznek, az RSV-sek meg az RSV-t istenítik. Na így döntsön az ember. Hát ha az RSV híre is olyan makulátlan lenne mint a VTR-é, nem is gondolkodnék. Vagy megéri egy tüzesebb paripát venni, cserébe kisebb-nagyobb nyűgökkel?
Gumik 70-80 %-osak! Jaja, gyárival adom, az a kép az előző tulajnál készült! Egyébként, ha nem akarsz bajlódni az eladással, akk én tudok neked segíteni! Most beszámolják a Millemet egy 4-es GOLF-ba és akk Te pedig beszámoltathatnád a VTRed a Millebe!
Hát igen, szép darab, VTR és RSV között gondolkodom, még ezt ki kell találnom hogy melyiket vegyem. Gumik milyen állapotban vannak? A gyári kidörrenővel adod a gépet? Látom volt hozzá valami sportdob is.
Mit szeretnél róla tudni? 2002-es, magyarországi, 2 tulaja volt előttem, mind a kettőt ismerem személyesen, 27 ezer km van benne ( valós )! Teljesen gyári az utolsó csavarig, sehol egy leverődés, sehol egy karc! Gyönyörű szalonállapotú a motor!
Miért adom el? Mert köcsög vagyok és nem jön be a V2! Tuti nem lesz még egy ilyen motorom! Volt egy faszi, haverom haverja, megakarta venni októberben 1.150-ért, hát én hülye nem adtam oda neki!
Ki félti jobban a motorját?
Meg hát megigérted a géped uj tulajának ha nemvigyáz rá kiütöd! Mi ez ha nem bizonyíték;)