Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Pár hete én is boldog Rsv 1000 r tulaj vagyok. 2006-os a vas 17000km, Laser dobok K N szűrő csipp meg egy két apróság vadítja a gépet.
Pár kérdésem lenne hozzátok.:Mit lehet tenni a hátsó fékkel hogy ne kelljen állandóan légteleníteni?
5 és 6 között néha üreset találok,ez az én bénaségom v.vmi baj van vele?
Milyen motorolajat ajánlotok(én eddigi mocijaimba Castrolt tettem,eddig bejött.)
Mikor kell szelephézagot állítani,meg az Öhlinsekben olajat cserélni?
Amúgy az a pár km amit mentem vele k..jó volt ,brutál nyomatékos tetszik hogy nem kell halálba pörgetni a fék futómű nagyon jó és elég jól elférek rajta pedig 190 magas vagyok.
Előre is köszi a válaszokat.és lesz még tavasz türelem!
Konkrétan? /műszaki szempontból érdekel/
Nem akarok én károgni,csak amit zsocano1 mondott nekem telón,az elég veszélyes ! Nem véletlen vitte vissza Grandéhoz!

ez van :)
am. minden rendben van rajta, látszik hogy nem egy elhanyagolt gép.
csak mélyen érintett hogy olaszból behozva más használta rendszám nélkül.(messze nem mehetett)
egyébként ha akkor nem ment tönkre akkor sose fog már !
Üdv
Hali tocka!
Ha tényleg azt a motort vetted meg, az elég nagy cumi !
2005
Mikori évjárathoz kellene? Bár elvileg mind ugyanaz...
Köszi szépen!
Ez gyors volt... :)
Van nálam egy blokk bontásra, de a tulajdonosa nem én vagyok, utánakérdezek neked.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki RSV-hez bontott hajtókart.
A választelőre is köszönöm!
Köszi, írtam neki.
remélem fény derül a Chipre és hogy miért van kipuff nélkül a képen a motor.
Bár én helyezem először Mo-n forgalomba tehát kamu rendszámal használhatta...

A plexin lévő matrica, a sárvédőn a matrica, a markolat gumi, a hangja :P de van egy érdekes nyöszörgő blokkhangja, amit a videon hallani.
http://www.sportmotor.hu/motor...
nem vagyok büszke rá ....
Lehet hogy egy őrűlt gépgyilkos :P
Szerintem írj neki ITT
Hali Srácok !

Valaki eltudja érni zsocano1 -t?

Van egy kis meglepetés.. Bár nem örülök neki.
Felismertem a motoromat amit az ősszel vettem a grandemotor-tól..Olaszból hozták... jaaa
Csakhogy felismertem a képek között.. És előző gazdáját meismerném..MIért nincs kipufogó a motoron(kép) és hol a chip, légszűrő? állítólag ezt írta.A Kuplung csúszásról még video is van fenn itt a kepes motoron...
Aprilia Falco (fekete)
Hali pfvari,
off topic, de küldtem egy mailt a fehervarip@hotmail.com-ra amiben néhány kérdést szedtem össze a Paypal-ról. Nagyon megköszönném, ha kreálnál vmi válszt, hogy kicsit képbe kerüljek.
Az a lényeg ,h mindenki jön mindennel.
Mi már gurultunk együtt sztem ,csak sajna pont egy elvesztett társunk temetésére
Hát, nemtom...
én biztos szerbeznék valami ellen gurulást
Hallo! Zrider, esetleg ha ugy alakul egy V2-vel betársulhatnék én is a találkára?
Télleg vazze, elgurult a gyóccerem
Mindegy , már alig várom ,h brummogtassuk
Egy kavintont azé tarcsá meg magadnak! Nem április, de nem is február.
Csak azé, mer idén nem lesz februárban 29.-e.
Na megvan a sör mucsacsosz !
Március 30-án volt ha jól emlékezem és idén is akkortájt lészen, természetesen az időjárás függvényében +- 1 hét.
Nekem meg elment a család a mediterrán élményfürdőbe, én meg úgydöntöttem ,h elmegyek a kocsmába vagy háromnégy sörért .
Én most is megyek csajozni......! Megyek és megfürdetem a két lányomat ! Már kiakasztanak az ökörködéseikkel !Bezzeg ők nem fáradtak el a korizásban,jó a kondijuk!