Vagy ha valami állítható futómű van hátul, akkor azon is lehet tekerni. Az elejét meg simán lejjebb lehet vinni akár 4 centivel is. Az enyém nem RSV, de pont azért néztem ezt, mert 2méter felett vagyok és nem akartam úgy kinézni, mint majom a köszörűn. De aztán rájöttem, hogy lehet rajta állítani (Hátul Wilbers Racing, ott a rugóelőfeszítésen lehet állítani, elől meg a gátlót lehet feljebb csúsztatni a kormánykifliben, meg ott is van rugóelőfeszítés gyárilag) Sőt van ültetőszett is hátra, ez ilyen háromszög alakú távtartó a gyári helyére.
hy! egy olyan kérdésem lenne hogy olvastam hogy 170 cm alatti személynek nem vmi kényelmes a motor! én 167 cm vagyok! Báár ha lessz rá alkalmam akkor felpattanok 1 RSV nyergébe! Vélemények?
240 felett már nem éreztem benne erőt...
Mesmeg 2003-as modell.
6.-ban felül karcsúnak érezem...
Na mind1 még 3e km és megy szervízbe... Talán ott kiderül valami...
üdv mindenkinek!a végsebesség témához szolnék hozzá!én már repesztettem az enyimmel 285km/h ,bár az vasam 07-es széria de zrider is ment már 293-at az övével.csak te melyik szériára gondoltál ez ügyben
405-ös elkerülő...
Annyira tré, a gixer is rángatta, tiszta hullám, és borda az út...
Nem itt fogok végsebességet tesztelni.
Egyébként 7végén kakucson voltam, észrevettem, hogy puha az eleje, kicsit lőttem is rajta.
Lehet, utcán is jobb lenne most....
250 mentem vele, de eléggé rángatja az orrát. Nemfogok megdögleni, amíg nincs egy kormánytelóm, és nemtudom rendes helyen kipróbálni.
Reméllem érteheő az ok.
Az eddigi legszebb és legjobb motorom volt!
Abból rakták össze, ami a tenkerből kimarad
Mesmeg 2003-as modell.
6.-ban felül karcsúnak érezem...
Na mind1 még 3e km és megy szervízbe... Talán ott kiderül valami...
www.rsvforum.com
Elegáns ez a cím!
Ment mail.
Csütörtökön megyek T.bányára, viszem a rendszámtáblatartót. Hol leszel?
esztergapad@freemail.hu
Annyira tré, a gixer is rángatta, tiszta hullám, és borda az út...
Nem itt fogok végsebességet tesztelni.
Egyébként 7végén kakucson voltam, észrevettem, hogy puha az eleje, kicsit lőttem is rajta.
Lehet, utcán is jobb lenne most....
Reméllem érteheő az ok.
Ne legyél szemtelen... Nefeledd! Sok lúd disznót győz