Pont 1 nappal előtte jártam arra, akkor is ott bandázott egy csomó zsaru. Nyilván azok miatt lépett a román a fékbe, szegény srác meg telibeverte.
Nyugodjon békében!
Hali!
Akkor gyorsan tegyél rá egy újat!
Egyébként próbáltam a 848-at. Nagyon fínom, nagyon jól fordul, de úgy van, ahogy gondoltam: közepes fordulaton a Mille nyomába sem ér. 600-as érzés, forgatni kell, akkor aztán megy, mint a golyó. Emberem (Orcsik Attila a Variótól) azt mondja, ad hozzá nyitott rendszert meg elektronikát, az meghozza a középtartományt.
Aztán nem csak a fénykép kedvéért ültem rá az Attila SBK-gépére, ki is próbálhattam. Na, ott már van középtartomány bőven! Kicsit több, mint a Millén!
Szóval még mindig nem tudom. Most affelé tendálok, hogy belecsapok egy 1098-ba. Úgyis mindig sárga Ducatit szerettem volna...
Egyébként baromi jól éreztük magunkat! 8 v. 9 Ducati, 3 Mille, 1 R1, s lemaradva két HD (azért ők is jöttek, ahogy tudtak, minden elismerésem az övék, magaskormányos HD-vel a 170 igazán emberpróbáló lehet). Na meg Zrider történeteit hallgatni sem akármilyen mulatság... . Most úgyis Tbányán dolgozik, hívd meg egy sörre, érdemes. De kettőt már ne engedj inni neki, mert vagy levágja a füledet, vagy megkefél...
http://www.rsvforum.com/kep2.J...
MI is voltunk csavarogni. 6 ora hosszat motorozgattunk. Sajnos rutintalan lévén, itt elfeledtem kérdezni jönne-e valaki
hi!
Kár hogy lecsúsztál rólla!
Fasza volt még ugy is ,h befigyelt egy kis eső.
Az odaút is zsír, volt a dukisokkal.
Fesztelenül lehetett tesztelgetni, mindenki barátságos volt.Mentem S4R-rel és 848-cal is, patent volt mindkettő, bár én a 848at kicsit vérszegénynek éreztem, de viszont kib@szott jól fordul
Képzeld ekkora mákot! Elmentem ezzel a gumival tegnap Tatabányára másik hátsó gumi reményében. 3 helyen látszódott ki a szövet. Mire hazaértem körbe sehol nem volt rajta gumi. Mindenhol kilátszik a szövet. Még szerencse, hogy nem kockáztattam meg veletek az autópályás utazást. Lehet most nem irogatnék ilyen vígan. Vagy lehet, hogy sehogy.
Egyébként milyen volt a teszt? Az idő errefelé jó volt tehát az elméletileg nem szólhatott közbe.
Sikerült kipróbálnotok a Dukikat ?
Meséljetek majd. Esetleg képekben is illusztrálhatnátok.
Pont 1 nappal előtte jártam arra, akkor is ott bandázott egy csomó zsaru. Nyilván azok miatt lépett a román a fékbe, szegény srác meg telibeverte.
Nyugodjon békében!