Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont 1 nappal előtte jártam arra, akkor is ott bandázott egy csomó zsaru. Nyilván azok miatt lépett a román a fékbe, szegény srác meg telibeverte.
Nyugodjon békében!
fúú ez durva
Nagyon sajnálatos...

vigyázzatok!
hétvégén
Túltárgyalva. Gyere érte
oké, igazábol pótguminak kell :) mert slicket veszek, csak, hogyha valami gebasz lenne.. érted. amugy Köszönöm!
Igen, de ma megint fogyott a minta róla. Sok nincs már benne. De persze várlak szívesen. Nemcseréltem át mert nem szóltál,hogy kell.
Na én most elmegyek egy hétre kedvenc motorjaink szülőhazájába, jók legyetek és motorozzatok jókat!
Sziasztok!
el is kérem! hétvégén elugrok érte ha még meglesz! ingyé adod még mindig?
Megdumáljuk és tépünk egyet a 20-as utakon!
Tudtam én, hogy 1098 lesz.
Hmm.. 1098?
Hajrá!
Én is köszi, csak rajtunk múlik, hogy összejöjjön!
"hívd meg egy sörre, érdemes. De kettőt már ne engedj inni neki, mert vagy levágja a füledet, vagy megkefél... "

Nemkell a duma! Téged hívtalak! Még gumit is adtam volna
Hali!
Akkor gyorsan tegyél rá egy újat!
Egyébként próbáltam a 848-at. Nagyon fínom, nagyon jól fordul, de úgy van, ahogy gondoltam: közepes fordulaton a Mille nyomába sem ér. 600-as érzés, forgatni kell, akkor aztán megy, mint a golyó. Emberem (Orcsik Attila a Variótól) azt mondja, ad hozzá nyitott rendszert meg elektronikát, az meghozza a középtartományt.
Aztán nem csak a fénykép kedvéért ültem rá az Attila SBK-gépére, ki is próbálhattam. Na, ott már van középtartomány bőven! Kicsit több, mint a Millén!
Szóval még mindig nem tudom. Most affelé tendálok, hogy belecsapok egy 1098-ba. Úgyis mindig sárga Ducatit szerettem volna...
Egyébként baromi jól éreztük magunkat! 8 v. 9 Ducati, 3 Mille, 1 R1, s lemaradva két HD (azért ők is jöttek, ahogy tudtak, minden elismerésem az övék, magaskormányos HD-vel a 170 igazán emberpróbáló lehet). Na meg Zrider történeteit hallgatni sem akármilyen mulatság... . Most úgyis Tbányán dolgozik, hívd meg egy sörre, érdemes. De kettőt már ne engedj inni neki, mert vagy levágja a füledet, vagy megkefél...
ilyen hibát elkövetni..
http://www.rsvforum.com/kep2.J...
MI is voltunk csavarogni. 6 ora hosszat motorozgattunk. Sajnos rutintalan lévén, itt elfeledtem kérdezni jönne-e valaki
Bánom is nem kicsit, hogy lecsúsztam róla!
Látom azért tesztmotorokba sem volt hiány. Ez is ritka dolog dukiéknál.
jah és köszönet a cimbiknek( Zsoolti, Zsolti+ Junior, Tibi) hazauton a kis közös kruzolásért!
Remélem összejön máskor is
hi!
Kár hogy lecsúsztál rólla!
Fasza volt még ugy is ,h befigyelt egy kis eső.
Az odaút is zsír, volt a dukisokkal.
Fesztelenül lehetett tesztelgetni, mindenki barátságos volt.Mentem S4R-rel és 848-cal is, patent volt mindkettő, bár én a 848at kicsit vérszegénynek éreztem, de viszont kib@szott jól fordul
Végbéla!

Képzeld ekkora mákot! Elmentem ezzel a gumival tegnap Tatabányára másik hátsó gumi reményében. 3 helyen látszódott ki a szövet. Mire hazaértem körbe sehol nem volt rajta gumi. Mindenhol kilátszik a szövet. Még szerencse, hogy nem kockáztattam meg veletek az autópályás utazást. Lehet most nem irogatnék ilyen vígan. Vagy lehet, hogy sehogy.

Egyébként milyen volt a teszt? Az idő errefelé jó volt tehát az elméletileg nem szólhatott közbe.
Sikerült kipróbálnotok a Dukikat ?
Meséljetek majd. Esetleg képekben is illusztrálhatnátok.

Aloha
Szerintem lesz egy csomó Ducatis, és azt mondták, hogy pályán megyünk. Tehát kell matrica. Nézz be a Ducati-klub oldalra.
Ok.
Így legyen!