Vessetek meg, de valós 11000Km-t mentem vele.
Az a titka, hogy sokat voltam normál vágtában túrázni, ráadásul 1 évig olyan országban, ahol nem lehetett játszani a gyorshajtással. Szigorúan vették.
Miután hazajöttem, roham léptekben építettem le a maradványokat. Most már cserélni kellene.
Ezt buktam akkor, 7-8 emberrel tényleg jó lehetett, talán majd legközelebb.
Szivesen betársulnék egyszer egy ilyenbe, düböröghetnénk együtt a pályán .........,
ha lesz következő alkalom akkor megpróbálom megoldani.
Megjöttem.
Összesen 7-8an voltunk. Annyit mentünk, hogy leszáradt a tököm is
Most vittem a millét először pályára. Itt fent lesznek képek, és talán videó is.
Üzenem mindenkinek, legalább olyan szépen fordul lapon, mint egy gixer
Nagyon jó gumi!
Gixeren használtam, és mind közúton, mindpedig pályán maximálisan megálta a helyét. Vagyis alattam gyors volt,és nem akart magáról a gép sem ledobni
A raceatack, és a sport atack is jó választás!A road kicsit kemény.
Üdv: Kenyér www.rsvforum.com
Ne aggódj a gumi miatt!
Ha hajtod, bármelyik motor megeszi pár ezer Km alatt. Ha kíméled, akkor sokat is tudsz menni 1 garnitúrával.
Én most akarok cserélni. A gyári szerelt P Diablo Supercorsa Pro lassan a 11ezret falja fel. Szóval, ennyit is mehetsz.
Van valakinek tapasztalata ContiRaceAttack gumival? (Bár lehet, maradok az eredetinél)
Ezen a szakaszon mindig tele van románnal. Sietnek haza, aztán sietnek vissza melózni. Én erre lakok, és megszámolni sem tudom, mennyi balesetet okoztak már. Sajnos az ismeretségi körömből is
Máshogy kérdezem... Ki mennyit ment már a vassal?
Mééé van az a sok matrica az oldalán?
Csak nem foszlik?
egyenlőre képtelen vagyok használni
Enyím szebbet csinál!
GRATULÁLOK AZ ÚJ GÉPEDHEZ!
Canon EOS-450D
És itt tudsz róla ídőben
Az a titka, hogy sokat voltam normál vágtában túrázni, ráadásul 1 évig olyan országban, ahol nem lehetett játszani a gyorshajtással. Szigorúan vették.
Miután hazajöttem, roham léptekben építettem le a maradványokat. Most már cserélni kellene.
Szivesen betársulnék egyszer egy ilyenbe, düböröghetnénk együtt a pályán .........,
ha lesz következő alkalom akkor megpróbálom megoldani.
Összesen 7-8an voltunk. Annyit mentünk, hogy leszáradt a tököm is
Most vittem a millét először pályára.
Itt fent lesznek képek, és talán videó is.
Üzenem mindenkinek, legalább olyan szépen fordul lapon, mint egy gixer
Mondjuk én most pénteken ki is fingattam magam, van 1 pici izomláz ........
Szerintem ez egy kicsit sok.
Gixeren használtam, és mind közúton, mindpedig pályán maximálisan megálta a helyét. Vagyis alattam gyors volt,és nem akart magáról a gép sem ledobni
A raceatack, és a sport atack is jó választás!A road kicsit kemény.
Üdv: Kenyér
www.rsvforum.com
Ha hajtod, bármelyik motor megeszi pár ezer Km alatt. Ha kíméled, akkor sokat is tudsz menni 1 garnitúrával.
Én most akarok cserélni. A gyári szerelt P Diablo Supercorsa Pro lassan a 11ezret falja fel. Szóval, ennyit is mehetsz.
Van valakinek tapasztalata ContiRaceAttack gumival? (Bár lehet, maradok az eredetinél)