Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátha egyszer összefutunk a környéken , szivesen megnézném a géped, a végső álmom egy ilyen
Na halló.
Az aksi jó mert be lett méretve , terhelve ( 1 éves , savas)
Meg ha leveszem a sarút akkor jó minden, csak ha rajthagyom akkor nem inditt 4-5 nap mulva.
ej balusk te mindig dógozol...biztos jó sok pénzed van
balusk! mi munka van a motorodon? "Beálltak" a dugattyúk? Vagy rádőlt egy fa? Vagy mi?
üdv!

Nekem a Michelin Pilot Race a legjobb, tapad mint az állat...
No azt a gumit tuti nem rsv-r re találták ki! Csak óvatosan vele,a régi sv-men használtam! Nem kopik,de nem is nagyon tapad !A falcomon sport attack van, ez már nem olyan rossz!
Ilyen kis alacsony csávó! Kőművesnek tanul! Van egy húga is!
Átkozni fogod a napot amikor hagytad magad rábeszélni!
A név ismerős.
Lehet hogy az aksi szar csak mikor beindítod és használod visszatölt. Mennyi idös az aksi savas or zselés?
Szegedi Sándornak!
Na szasztok!
Tud valaki nekem abban segiteni?
Van egy 2003-as millém és valahol elszökik az energia, huzza valami az aksit állásában.
Kinek?
GSXR 600 után mindenki RSV-t vesz?! Hajdúböszörménybe adtam el a ZXR 400-amat!
Jesszus, de gyönyörű a motorod! Itt is kibaszott szar az idő! De amúgy meg sztem 100x szebb az RSV, mint a K1! Amúgy meg a gyerek összetört már egy robogót meg egy ZX6-ost!
Amúgy végre sikerült feltenni képeket a motorról, meg a kipufogóról!
Sziasztok dicsak!
Vettem hátra új gumit, Conti road attack-ot. A szervízben azt mondták, hogy ha bemelexik nem lesz vele gond. 30.000 volt a marsonál akcióban. Mit gondoltok? Ha meg csúszni fog megtanulok Niki Hélydenesen motorozni.
Amúgy böszörményben is jó idő van...
itt vecsésen hétágra süt a nap
csak munka van a motorom meg otthon
Nekem több alkalommal volt szerencsém K1-hez és egy alkalommal K4-hez. A K1 az egy vadállat, ahogy tépsz és még 270nél is "hátba ver", ha gázt adsz, szóval igazi vadászgép, amit a K4-ben már nem éreztem. A K4 "pilótabarát" nem olyan "zabolázatlan", mint a K1 (de ez is gyors). Nade! Az RSV-ben rejlő "rövidtávú" futóbajnoki nyomaték "megfizethetetlen"! Szóval, amiről már sokat beszéltünk, a sor4 és a V2 nem egy lapon említhető, nem érdemes össze hasonlítgatni! Mennyit megy meg ilyen hülyeségek...Jól mondja Balusk..."kit érdekel", meg mennyit megy.....blablabla ű

Lassan öngyilkos leszek az időjárás miatt még mindig esik az eső.........a kurva száj....anyját már na! Nem lehet motorozni
hát én mentem úgy hogy K1 és aztán a sajátom, K1 , sajátom, hát, az aprilia jobb volt, a K1 meg gyorsabb, de az meg kit érdekel
Köszi szépen nektek! Ma vett egyik haverom gsxr 1000 K1-et! Bevallom kicsit irígy vagyok! Szerintetek okkal? Kicsit értelmetlen kérdés!
Grat a géphez !
Gratula az új vashoz!
Kicsit lemaradtam, de sok a meló....
Megszaporodtak a hozzászólások
Akinek jár az apriliahírmagazin, keresen meg benne!
Kap egy Libacombot