Na halló.
Az aksi jó mert be lett méretve , terhelve ( 1 éves , savas)
Meg ha leveszem a sarút akkor jó minden, csak ha rajthagyom akkor nem inditt 4-5 nap mulva.
No azt a gumit tuti nem rsv-r re találták ki! Csak óvatosan vele,a régi sv-men használtam! Nem kopik,de nem is nagyon tapad !A falcomon sport attack van, ez már nem olyan rossz!
Jesszus, de gyönyörű a motorod! Itt is kibaszott szar az idő! De amúgy meg sztem 100x szebb az RSV, mint a K1! Amúgy meg a gyerek összetört már egy robogót meg egy ZX6-ost!
Sziasztok dicsak!
Vettem hátra új gumit, Conti road attack-ot. A szervízben azt mondták, hogy ha bemelexik nem lesz vele gond. 30.000 volt a marsonál akcióban. Mit gondoltok? Ha meg csúszni fog megtanulok Niki Hélydenesen motorozni.
Amúgy böszörményben is jó idő van...
Nekem több alkalommal volt szerencsém K1-hez és egy alkalommal K4-hez. A K1 az egy vadállat, ahogy tépsz és még 270nél is "hátba ver", ha gázt adsz, szóval igazi vadászgép, amit a K4-ben már nem éreztem. A K4 "pilótabarát" nem olyan "zabolázatlan", mint a K1 (de ez is gyors). Nade! Az RSV-ben rejlő "rövidtávú" futóbajnoki nyomaték "megfizethetetlen"! Szóval, amiről már sokat beszéltünk, a sor4 és a V2 nem egy lapon említhető, nem érdemes össze hasonlítgatni! Mennyit megy meg ilyen hülyeségek...Jól mondja Balusk..."kit érdekel", meg mennyit megy.....blablabla ű
Lassan öngyilkos leszek az időjárás miatt még mindig esik az eső.........a kurva száj....anyját már na! Nem lehet motorozni
Gratula az új vashoz!
Kicsit lemaradtam, de sok a meló....
Megszaporodtak a hozzászólások
Akinek jár az apriliahírmagazin, keresen meg benne!
Kap egy Libacombot
Az aksi jó mert be lett méretve , terhelve ( 1 éves , savas)
Meg ha leveszem a sarút akkor jó minden, csak ha rajthagyom akkor nem inditt 4-5 nap mulva.
Nekem a Michelin Pilot Race a legjobb, tapad mint az állat...
Tud valaki nekem abban segiteni?
Van egy 2003-as millém és valahol elszökik az energia, huzza valami az aksit állásában.
Vettem hátra új gumit, Conti road attack-ot. A szervízben azt mondták, hogy ha bemelexik nem lesz vele gond. 30.000 volt a marsonál akcióban. Mit gondoltok? Ha meg csúszni fog megtanulok Niki Hélydenesen motorozni.
Amúgy böszörményben is jó idő van...
csak munka van a motorom meg otthon
Lassan öngyilkos leszek az időjárás miatt még mindig esik az eső.........a kurva száj....anyját már na! Nem lehet motorozni
Kicsit lemaradtam, de sok a meló....
Megszaporodtak a hozzászólások
Akinek jár az apriliahírmagazin, keresen meg benne!
Kap egy Libacombot