Na az én rs-felálásom 94-es 5 sebis 70 ccm elöl 11-es kerék hátul 43-as kerék végtempó 90-95 km/h de piszkosul huz és elbirná a nagyobat is elöre ezért gondolkozom 13-ban
Sziasztok srácok!
Igazi jó motoros idö van!
Hát ez evidens hogy akkor fog többet menni ha nagyobb hengert teszel rá akkor ha eddig ment mondjuk 100at akkor most is annyit fog menni csak hamarabb fogja elérni.Ahoz hogy többet menjen meg kell változtatni az áttételt.Gondolom én de kövezzetek meg ha nem így van
anyit elhiszem h csal majd szerzek egy gpst és megprobálom énis.
gedeon vmikor nem azt modnta h lánckerékkel van csak nagyobb sebesség hiába cserélsz hengrt?
az órája mindenkinek csal.a robogósnak,a Yamahásnak,a Hondásnak sőt az autóknak is.mindenkinek.csak érdekes h ilyen kis cuccokkal elviszi a 100at.meg h ilyen kicsi különbség van 70ccm és 50ccm.nem igazán értem .Norbinál a pont:GPSel 105-nél valós 100.na mind1.hagyjuk
milyen áttételt javasolsz, am zsir uj lánc szett van rajta
de mikor váltok hirtelen mintha meg szaladna lánc ránt egyet utána huz tovább pedig a lánc nem laza
Én is lemértem! Óra szerint 105 nél mentem valós 100 al! GPS-t rászigetelőszalagoztam a tankra! Az meg csak nem csal tán....műhold meg anyámkínnya! Az tuti h pontos!
neked a 11/43 3,91 nekem a 12/47 3,92es átétel szvl kb ugyanaz
de ebbe a táblázatban látni nagyjábol a az átétel mozgást meg gyorsulás sebeség arányt
Nekem is 70 ccm-em a kicsike és elöl 11-es van fent gyorsul is mint álat de én a 13-asban gondolkodom az kerül majd rá.
Igazi jó motoros idö van!
Hát ez evidens hogy akkor fog többet menni ha nagyobb hengert teszel rá akkor ha eddig ment mondjuk 100at akkor most is annyit fog menni csak hamarabb fogja elérni.Ahoz hogy többet menjen meg kell változtatni az áttételt.Gondolom én de kövezzetek meg ha nem így van
gedeon vmikor nem azt modnta h lánckerékkel van csak nagyobb sebesség hiába cserélsz hengrt?
Tuji
de mikor váltok hirtelen mintha meg szaladna lánc ránt egyet utána huz tovább pedig a lánc nem laza
11500at forog le bármikor akor megy 100on
ha szélcsendes terep van akk lepörgi 12ezret és 105t megy