Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aham. Azt hittem mindegyik egységes.
A vákumdob térfogata és a hozzá vezető cső átmérője és hossza tervezendő. Ehhez még azt kellene tudni, hogy a motornak egyébként mely fordulatszámon van túldúsulása amit megszüntetne ez a nemes szerkezet. Sokak szerint javítja az idézem " gázreakciót", én mondjuk jobban örülnék, ha valami mérhető eredményt adna ( pl. egy tized lóerőt), de nem teszi.

Tuji
Figyi, nem tod, hogyan és miből lehet vákumdobot csinálni?
Mi van fiuk mindenki eltűnt?
Mi a pálya ilyen lapos fórumot még nem láttam!
Jajj gondoltam beírok már mert tegnap este nem írtam ( házibuli volt és offoltunk ) Csak h ne szólják már meg az embert, hogy nem ír! Jut eszembe holnap rendelem a fékbetétet
vki nem tud vmi videot amibe rs50t döntögetnek? kiv vok rá medig biztonságos/lehetséges
lehet megprobálom lecserélni
höh.megjött a 11es lánckerék
Ha sűrűbb az oil akkor kisebb a valószínűsége ,hogy kinyomja ,de hidegen kicsit nehezebben veszi a sebességet ez csak pár 100 méter aztán bemelegszik és utána oksa sőt melegen egyenletesebb a váltás.
valószínű
én
inkább kérdezek. ha sürübb olajat rakok a váltoba akk nemfogja kinyomni azon a szuszogon?
motoroznak.
Na mondjatok valami okosat.
ezt akarom tudni én is.
Hova tünt a banda?
kizárt
Ténleg lehet, hogy meghalt...
jó reggelt.aszittem már meghalt a fórum
Jó reggelt mindenkinek!
ok. THX.
ok.nekem majd a 4 indexem lesz eladó de az enyém asszem más fajta.e-milre küldök msn címet.amúgy ha indexet veszel 1db 2500ft kb.csak búrát sztem bontóban találsz.asszem apriliaricsikének még megvannak kérdezd meg tőle:forever374178@freemail.hu
Valaki meg tudná mondani nekedm, hogy honnan a fészkes fenéből lehet index-búrát (azt se bánom ha komplett) venni az extrema-ra? Valakinek nincs esetleg eladó? Nah... addig is keresek tovább... Fear, majd msn-en megbeszéljük az odallal kapcsolatos teendőket.
Akkor az lehet a pára.Idő kellett mire bemelegszik és elpárolog.