Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csütörtökön megyek gideon ügynökhöz átjössz?
fasza.pont Szentiváni fesztivál van (Győrszentivánon lakok) és fellépett a Ladánybene 27.itthon meg nem tartok ilyeneket.ezen a fesztiválon ismerkedtünk meg és itt is lett vége
Helló Bence! Most egyenlőre pangás van a haveroknál is mert mondogattam h ha kell tudok tőled ilyen olajat...de most nincs vevő!
Nekem meg még elég egy darabig de szólok feltétlenül ha kell!
Köszi azért, hogy szóltál!
én sose csináltam mer akkor nem volt ott a csávó.keresgélni meg nem fogom.ha akkora ribanc volt h megcsalt akkor csak sajnálni tudtam.
Igyál egy üveg jó bort,szívj el egy ganját....az jót tesz
előbb utóbb eljutok oda én is és akkor már biztos okosabb leszek de egyenlőre az orromig nem látok,nemhogy az alagút végéig
Kabbe nem ötletet adok hanem 37-év életbölcsességét te pöcs...
hello Norbi szerdán lesz olajam viszont most már 2300ért mert 25%os az áfa érdekel?
Nálam ez úgy ment hogyha egy másik fickó volt az oka ő sántított egy pár hónapig
nemsűrűn fogok eljutni siklóernyőzni de az ötlet nem rossz
hát kb 3-4 napja már sejtettem h mivan.de gondoltam megpróbálunk változtatni a dolgon.
Tényleg nem cinkellek nekem volt egy nagyon durva amikor majdnem lecsatoltam a siklóernyőt 900m-en....kitartás.....Érezted hogy gond van?
ha másik ember lenne az oka akkor most nem bőgnék, hanem szétvernék valamit a szobámba és sántítanék.
jól látod a helyzetet.hát 1-2 hónap múlva csak túlteszem magam rajta .de most kegyetlen.kb mintha meghalt volna 1 részem és szerintem igaz is
gohstbikerboy és norbi felvettelek titeket msnre és majd akkor megdumáljuk a dolgot!
bocs h csak most írok de csak most lettem netközelben (egész héten összevissza voltam ).
Jól olvasom Kirakott a csajod?Fear ne aggódj én már túl vagyok egy két dolgon minden kapcsolatból tanultam veled érzek kitartás
az érdekesebb történet h mérvan vége...?...
ráadásul 2 hét híján 1 év.
könnyű mondani ha már hozzászoktál a 2emeletes full extrás buszhoz.utána egy kék villám azért elég nagy különbség
Majd lesz másik ,ez olyan mint a busz elmegy az egyik majd jön a másik!
annak a vákumdobnak semmi értelme. régi mocimra vettem mer volt a karbinak kivezetése. amúgy semmit különbség nemvolt, se vele se nélküle
Én vagyok most

ennyi a hozzáfűznivalóm a mai nap 2 órával ezelőtt történtekhez
0
Hát ma baromian az mindig írok várok oszt semmi!
Nnna, ha ien kihalt ez a fórum, léptem. Cső nobody!