Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek melyikre cseréljem a mocim?
Az a hejzet ,hogy olajal tudsz finomittani ,de megszüntetni nemtudod ezek a blokok mindig ugrani vagy kattani fognak hidegen 1-es be.Nekem tuning kuplungom van de még így is lehet hallani egy kattanást.Ha anyira gáz az elindulás és le is fullad akkor a tekerj kilyebb a kuplung bovden álitó csavarján és határozott mozdulatokkal kell váltani finoman nemlehet mert darál 90%-ban a mocikkal ezvan.
Ez jó! Sajna a dugóval nemlehet mit kezdeni.Lehet hozzá kapni de ahoz kell a régi dugó és a henger csak úgy nemtudunk rendelni hozzá.A csörgés az gáz minél elöbb tedd le a mocit.Nemtudom melyik fajta csörgésed van ,de gyanittom a főtengely csapágy!Nekem oké a hétvége csak az a kérdés ,hogy meglessz-e minden alkatrész?Meg kikéne kapni a főtengelyt ,hogy kicseréljék a hajtókart.
hátöööö...sztem te akkor itthonmaradsz
az enyémbe Repsol váltóolaj van és 10W30as.azért ugrik (ha nagy az alapjáratom nekem akkor még darál is ha óvatosan akarom belökni) mert olyan kicsi és gyenge a kuplungjuk h nem tudnak teljesen kiemelni.na vagy valami hasonló.a lényeg remélem érthető.
Sajna nincs új betétem!Én úgy szoktam hogy a régit felbetéteztetem mert igy olcsóbban ki jön kb:3000-4000ft/pár.Az újat nem tudom mennyibe adják de biztos drágább+a posta költség.
naszoval.. akkor emailban megirom amit kértél. a szűtő témát meg folytassuk légyszi. holnap 4ig suli. utána tudokcsak jönni ha más nem akkor amikor utolérlek akkor egyeztetünk.
Üdv. Gergő
enyém is ugrik. sőt majdnem minden motor megmozdul 1esnél
Sly betettem a kereket és hát a fékem igy most szar mert nem ehhez a tárcsához vannak kopva a fékbetétek kerültem vele párat és próbáltam "megvasalni" de nemsokat ért hiába fékezgettem vele.
új hátsó fékbetéteid nincsenek?
mert az enyéimet már amugyis cseréni kéne mire most sikba csiszolnám őket hogy ehhez a tárcsához betudjon kopni már kuka lenne mind2.
AM-es blokkba mien olajat szoktatok tölteni? Mert hidegen az enyémbe a lamellákra rátapad az olaj, ezért amikor elsőnek berakom 1-esbe ugrik egyet. most 10W40 van benne.
GEDEON irj ha vagy
16évesen A1 jogsival segédmotorral?:D
jaja utána jöttem rá bocs
akkor add meg légyszives! mert kurvára nincs itt és kurva dühös vagyok.
itt van valahol fórumon olvass vissza nekem most rohannom kell.
mia telefonszáma? ezt mgé melegében el akarom intézni. légyszives add meg
holnap délelőtt lesz.
Völgyesi GErgely. ez a sisak akkora a fejemre hogy nem látok ki belőle ugy beleesik a fejem. a héten megy vissza jo?! a többit skypeon szeretném megbeszélni veled szoval irj ha fenntvagy mert most olyan ideges vagyok mint mostanában egyszer sem!
látom de neked csak a hangtompító leovince vagy az egész rendszer? mer én úgylátom hogy csak a vége de te biztos jobban tudod mer a te motorod:) nem okoskodni akartam
a TZR-eket is.
15:00-ig nem volt net itthon de holnap dumálunk
ja még valami.csörög a motor de úgy mintha mondjuk láncot húznék magam után vagy alátét a csavaron (vágod azt a hangot nem?)
asszem egyenlőre leteszek az építésről inkább tegyük össze a mocit.akkor hétvégén szerelés jó neked?péntektől-hétfőig
fasza.és most honnan az anyámból lesz nekem dugóm
te olyat nem lehetne h a dugóból is vesz el meg a hengerből is vesz el picit és akkor ott vagyunk a pont annyinál?vagy meg kéne kérdezni mekkora férne bele
épp akartam szólni h nálunk maradt a 10es kulcsod
Bocsi látom hogy van még egy V6 azt nem ismerem csak a márkát
Én nekem egy Leo Vincim van és szeretem meg vagyok vele elégedve csak nekem annyi a hibája hogy az eggyik popszegecs ki van esve belőle.
na srácok lenne egy nagy problémám. Lassan öszejön a pénzem sportkipufogó rendszerre és nemtudom hogy mien vegyek. következő lehetőségek vannak: tudok venni teljes rendszert nagyker áron Leo Vince V6-ot 40000ér. Giannelli dob lenne csak külön 40000. Arrow dobot is néztem még 33000ér. igazából hangtompítót nemis kellene vennem mer az van átmenetileg polini viszont max 40000ft-om lenne rá. Szerintetek meik lenne a legjobb választás? Akinek esetleg lenne ilyen kipuja amiket felsoroltam segíthetne.