Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki gyorsabban szeretné kezdeni a szezont maradt még 1 AM blokkra való DR 80 -as hengerszettem gyári új dugóval gyűrűvel csapszeggel tömítéssel 1első túlméteres kb 83ccm
+ hozzá 21es Dellorto karbon memrán szívócsonk.
Hello
Nekem van olajszivattyúm hibátlan 5000ft .
Üdv
hello. aham van.vegyél fel msn-re ha érdekel vmi. forever374178@freemail.hu.
kurva egyszerű bemész apriliába
bármelyikbe
és kapsz
mii temég nem hallottál róla? pedig igen fasza
aprilia rs 50 2008. augusztusi kiadású
Milyen márka az az agusztusi ?
Indexreléd van? Esetleg valakinek ötlete a problémámra?
Sziasztok! van egy augusztusi rs 50-em új modell és nem kaptam hozzá szervízkönyvet és segédletet ! azt szeretném kérni ha valaki tud segíteni legyen szíves nekem be scannel-ni hogy mégis milyen !
előre is köszönöm üdv: bandy
hello.sajna már eladtam. elektromos alkatrészek vannak,üdv..
helló!rs 50-hez van 6 sebességes váltód? a kuplungtengely és a váltó fogaskerekekkel kellene!
Nekem van inditómotorom újba 18000ft
Nekem van olajszivattyúm hibátlanúl működik 8000ft
ja még mindig kéne egy olajpumpa!kb milyen árba lehet?ha van vkinek pls szoljon!
amugy olyan alatta nemsok érdekes történik de fölötte...huhuu csak úgy repteti a fordulatszámmérőt feljebb alig győzöm visszatartani
ááá hiányzik már az arrow kiabálása
Hát nem indult rége, forgatta minden, de be nem indította a amotort. Akkor elvittük egy szerelőhöz aki valami csinált vele, mert nemjóvolt és amikor onnan elhoztam, akkor utábna indult. Most indítottam volna a épet, és ismét nem indítja be csak mikor oylana kedve.
jahm.és ha valakit érdekel van eggy pár hátsó lábtartóm is. bal oldali konzollal,fekete gumírozott,original aprilia:D5ért
hello. nekem van 1 önindítóm hibátlan állapotban.10ért eladó. am5ös blokkon volt nem tudom h rámegy-e de szerintem igen. üdv mindenkinek
mit csinál az önindító? hátha tudok segíteni. énis ilyen bajokkal küzdöttem
Nem megy rá a hengerszett... Mivel nem ugyanaz a blokk.
Ha a tiédre rámegy a '08 as 50cc-s hengerszett azt eladom
Sziasztok! Van egy 70-es Rs-em de valószínű hogy elbaszdott az önindító. Miylen önindítók jók még ehez a géphez, mert gondolom nemcsak az RS-é. AM6-os blokkal van. Esetleg akinek van eladó szóljon legyenszives.
hát hallod durva egy szerkezet főleg a lefolytott szar gyári után , most hogy álítottunk a karbin egy kicsit jobb let a gép
az a kipu is olyan mintha seggberugták volna 8000nél nem?