jo de azon másabb a kijelző is sokkal de az eredeti blokkomon volt egy kis csövecske ami azairsalra már nem mentrá mindegy. és elv azon ment ki a hűtőviz vhova de h hova? (nem az uj henger miatt, a gyáriban sem volt hőmérő) veszek egy kibaszott higanyos hőmérőt aztán odaragasztom sulifixxel
Csak tavaly volt 700.000 :D Most elvileg 850.000. Hát lényegében a legdrágább rajta az h "APRILIA". De sztem nagyjából ennyi. xD Na jó persze a fékei kurva jók, meg a blokkja is nagyon jó mert az enyémbe 12000 km van végig gyepáltam és még egy pisszenése sincs.
Az új RSekbe meg új Derbikbe is Minarelli blokk van... Csak újabb gyártmányú. De ez is Minaelli csak nem Am 6 hanem vmi más. De azt nem tom h mi. Am elég nehéz rá cuccokat találni az biztos. :D
Belagergo az új RSekre nem raknak hőfokmérőt. Sőt egyátalán nincs egyik új motoron se. Csak egy kis ikon villan ki a digitális kijelzőn ha már túl melegedett a mocc. De azt nem tom mér nem raknak rá pedig igazán elférne rajta... :S Legalább tudnám h mikor melegszik be.
Én még nem láttam a 2009est. De valószínűleg nincs különbség.
Eladó dob! Árban megegyezünk.
kistuning5@citromail.hu