De a tiédnek másabb a váltóban is a végáttétel, szóval szerintem erre sok lenne az az áttétel! A gyujtásban szerintem nincs semmi, itt más probléma van! Karburálással kéne még variálni, más fúvókázást is meg kéne próbálni!
Hát ez nekem hihetetlen..
Haverom csak áttételt változtatott, átkarburálták, meg a kipufft herélték ki, és ment 100at!
Valamit még nézess meg, vagy próbálgass, jobban kéne annak mennie!
új szériás rs-t tuningolt már közülletek valaki?Én már raktam rá sportkipufogot,19-es karbi,/100 fuvoka/lehet hogy kicsi?sport evegőszürő,70 henger,sportmembrán.14/53 fog.kerék.Folytáskivétel után ment 80-at,most megy 98 at.Szerintetek a gyujtásban is lehet valami?
Nem csak ennyi külömbség van a két blokk között!Mert eleve a két váz sem egyforma mivel az am6-os blokknak hosszabb a váltó tengelye!Vagyis ha eddig 5-ös váltód volt nem ajánlatos 6-os blokkot bele tenni mert nem fog sikba futni a lánc sőt bele ér a lánc a vázba.Ugyanakkor a lendkerék sem ugyanaz a két blokkon.Vigyázzatok mert minden évben variáltak a gyárak olyan dolgokban amire az ember azt hinné ugyanaz aztán kiderül mégsem.
Haverom csak áttételt változtatott, átkarburálták, meg a kipufft herélték ki, és ment 100at!
Valamit még nézess meg, vagy próbálgass, jobban kéne annak mennie!
Amúgy te mennyit mentél 400-on?