Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is elég sűrűn megfordulok ladányba de még sose láttam és sose hallottam róla.
amugyse tom miér kell lenézni a kissebet mind1 ezt a gondolkodásmódot nem értem.
de az rs-t ne szidd jók azok .
kategóriájában sztem egyik legjobb.
de szerintük csal az óra vagy 30at és az már csak 80
jah igen 3 litert eszik az RS? a simson mennyit is?
MEglepődnél te.... 100 fölötti sebesség hol lassú egy 50 eshez? álj már mellém gyári simsonnal nem szarrá tuningolt 60-70kcm es szarral...
Azt énis olvastam... .:D Ja egyébként elmondanám hogy ilyen kék suzuki nincs ladányba.... legalábbis még nem láttam vagy állandóan szerelőnél van vagy kamu..
na jó nem mindenki de Erdei Tamás és "baráti köre" elég ismert egy videónál amin az rs vs simo párharc megy
am te se vagy 100as gyerek 17 évesen hogy a fa.szba lehet rgv 250ed meg az adatlapodon azt írod h nincs is M-nél nagyob jogsid
Énis Ladányi vagyok és RS em van... mégse szid senki.. érdekes... :D mellesleg Gyula azt a bizonyos Suzukit sose láttam még ladányba........
fasza gyerek vagy!
Az már mindennapos h Ladányba mindenki az rs-t szidja.
Nem azért hogy megsértsek valakit csak ez a motor fajta nem motor !

Nem való semmire ! még nagyanyámnak is lassú és gyenge !

Figyeljetek véleményem:
-lassú
-gyenge
-hangos (olyan hülye magashanja van mint ha nyúznák a malacot)
-és még lassaban gyorsul mint nagyaoám simsonja
Erre nehéz megmondani mivel az összes Aprilia egy kájhacsőből és egy 50 ccm -es benzinnyelő trágyadomb !
Akkor jársz a legjobban ha kiviszed a MÉH-be és leadod vagy kidobod valmi szemétdombra !
Azt mondják hogy kétütemű ami nem igaz hanem egy erőltettet fingógép !
adatlapom..
mi az msn-ed?
és akkor a többit ott megbeszéljük.
SZiasztok!
lenne egy kérdésem.
Egy jó hengerben mennyi kompressziónak kell lennie?
Enyémet ma bemérték és 7es.:S
Szerintem az kevés
van 4db csík az elég a felnikre bőven de a csomagoláson van ábra
ha msn-ed van vegyél fel
postán tudod küldeni?
és ez most hogy van felniméretet mondjak vagy ez szalag és úgy kel méretre vágni?
neon zöld érdeklene képet tudnál feltenni róla?
1000Ft-ba kerül ugyanaz mint ami a boltba van 2500ft-ért
piros neon zöld és ezüst
Hello
Nekem van egy gyári bontott .
af1@freemail.hu
Üdv
Itt néha vannak jó dolgok, mint pl. felnicsík, most pl. sok motorra van matricaszett, a Kedvencek közé sztem érdemes betetnni: Rakd be a kedvencek közé! :D
Motormatricák
tennél fel képet róla.
miylen árba van?
hali vegyél fel msn-re én forgalmazok felnicsíkokat