165 nél leszakította a baloldali idomot a szél és ugye egybevan fogatva a fejidomon lévő kis légterelővel ami szintén leszakadt az idom megvan de nagyon megsínylette az esetet
nekem is annyit ment
-vegyél előre 13-as lánckereket
-heréld ki a kipuffot
-és karburáld be faszán
nekem ezekkel 100-at megy gps-el bemérve(80kg vagyok)
pár napja vettem egy rs 50est és volna pár kérdésem aki tud segitsen megköszönném .
nem találom a blokszámot igaz anyira nem kersetem mert koszos a blokk.
és ezen nincs benzincsap csak egy csonk van maszekolva és ara van rádugva a benzincső valaki le tudná nekem fotózni a csapot a motorján fontos a felfogatás is nekem most egy lemez 4 csavarral van a tankhoz fogatva és aba menet és benne a csonk mert ha látnék egy gyárit utána megkérdezém a bontókat csap terén.
és ez tényleg igaz hogy az rseknek km óra az "népbetegsége"?
mert ennek se mér vagyis a keréknél a hajtás nem forgat.
na kb röviden ennyi várom a válaszokat
jha és a motorról képeket találhattok a fotógalériában.
Nemrég vettem egy RS 50es apriliát újonnan, az lenne a kérdésem, hogy ennek mennyinek kellene lennie a végsebességének? Mert 500kmnél gyárilag kivették a folytásokat, és így megy 75 km-t síkon (órája szerint), amit egy kicsit kevésnek tartok. Előre is köszönöm.
sziasztok én is 2008 ast akartam venni de uttána gonodlkoztam márciusbanv rakom a1 böl a jogsit itholvan a 07 es rs 125 minek vegyek ujj 50 est és ezért vettem egy 2002 est:D
durva lehetett! és mennyiért árulod ha szabad tudnom?