sajnállak cart!rem meg lesz az ember!srácok van egy kis gond amit bekarikáztam a képen az csak gondolom valami szigetelés céljábol lett felrakva gumi ! de ma leszedtem aszt a két bilincset mert szivárgott alolla az olaj és a csempén láttam!szoval ahogy levettema bilincset fojt ki az olaj rendesen!és amugy is sokan mondták h közel kék füstje van az rs-emnek!szal szerintem az olaj mennyiség tul nagy nem tudja véletlenül valaki hol birok ezen álitani?
Szia írtad hogy szétvágtad a rezódat és kiszedtél belőle mindent . Én is szétvágtam és azt szeretném kérdezni, hogy a végén van lemezből egy kúp csinálva benne . Azt is kiszedted ?
ez azért "vicces"!milyen szerelő ez?!vágnám szájba.....ezért jó h ha az ember saját magának szervizeli a motorját...tudod h mit csinálsz vele..meg hogy mivan vele...(már ha tudod)..én nem engedném h szerelő nyúljon a motoromba...az meg kivan zárva hogy fizessek is neki....
bocs d sztemm se érdemes meg venni mert majd pár ezer méterenként mehetsz motor generálra!76 ccm!
amugy köszönöma válaszokat én is erre gondoltam még egy kérdés nekem gyári rezom van hogy birom kiszedni a katalizátort és ki tisztitani?elölre is thx
mondjuk lehet tévedek
az enyémben így nézett ki:
tennél fel közeli képet a power szelepről, ha megkérhetlek?
ilyen faszt márkeszervízbe fölvenni
De nyugi megcsinálja!
Amúgy meg hivatalos szervízben történt ez.
Kisújszálláson a Győri motor-ba
Csak vegye fel a telefont..
jól elkalapálnám a szerelőt, ha ilyet csinálna az enyimen, az tuti...
észrevehetted volna a hibát...vagy már késő volt
és még a telefont se veszi fel...
Nemtudja valaki hogylehet leengedni a motor elejét?
amugy köszönöma válaszokat én is erre gondoltam még egy kérdés nekem gyári rezom van hogy birom kiszedni a katalizátort és ki tisztitani?elölre is thx